Snažna motivaciona poruka Jelene Đoković: Usudite se da budete ono što jeste, jedinstveni i originalni

Snažna motivaciona poruka Jelene Đoković: Usudite se da budete ono što jeste, jedinstveni i originalni

Autor: | 07/12/2017

0

Jelena Đoković je veliki pobornik zdravog života, ali i zdravog življenja u kome nema mesta ružnim i lošim mislima, jer, ona stara poslovica "kakve su ti misli - takav ti je i život", je zaista tačna.

Jelena je na svom Instagramu podelila sa svojim fanovima način na koji razmišlja u vidu snažne motivacione poruke koja može da vas natera da zastanete i razmislite zašto vam se neke stvari dešavaju ili pak ne dešavaju u životu.

- Usudite se da budete ono što jeste. Jedinstveni. Originalni. Univerzum je tako ogroman, širok i toliko toga ima da da. Možete da budete sve što hoćete, sve što poželite, sve ono o čemu razmišljate, ono na čemu vredno radite. Svaka stvar na ovoj planeti je u početku bila samo misao. Samo ideja, Samo san. Mislite o tome.
Zgrade, mostovi, automobili, avioni... Na početku bili su "samo misao". Na kraju, vaše misli više nisu samo to - samo misli.

Dobre misli grade mostove. Loše misli rađaju strah, ljutnju, mržnju. A onda se takve misli pretvore u sukobe, napade, rat.

Svaka misao može da se materijalizuje na različite načine. Učinite da se vaše misli ostvare. Svakog dana. Ali, budite sigurni da se radi o dobrim mislima - poručila je Jelena Đoković.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty