Masimo Savić: Ako imaš tajne telefone, mejlove, šifre, to nije brak, bez obzira na privatnost

Masimo Savić: Ako imaš tajne telefone, mejlove, šifre, to nije brak, bez obzira na privatnost

Autor: | 22/12/2017

0

Pronaći osobu koja će biti uz nas i u dobru i u zlu, nije lako. Iako nam se često čini da je prava, vreme nas demantuje, te se velika ljubav završi neslavno- bolnim rastankom ili razvodom.Neki su napravili loš izbor, ili ih je splet životnih okolnosti rastavio,a retki su imali sreću da pored srodne duše provedu život.

Pevač Masimo Savić spada u grupu odabranih i svestan koliko je imao sreće sa odabirom životne saputnice Eni sa kojom je u braku punih 35 godina. On u razgovoru za Novosti otkriva kako je je uspeo da održi skladan brak duže od tri decenije.

- Osim iskrenosti - nemati tajne. Mi imamo zajednički mejl. Jasno je da moja supruga ima sve moje šifre, da ima prava na sve moje račune, jer meni može ko zna šta da se dogodi, i šta onda? Kreću komplikacije, novac leži u banci dok zakon ne odluči drugačije, treba dokazivati nešto. Potpuno poverenje od početka, to je brak. Ako imaš tajne telefone, mejlove, šifre, meni to nije brak, bez obzira na privatnost. Na prljavom terenu, gde se nešto krije, čovek može da se oklizne.

Poznati pevač je u nedavnom razgovoru za magazin Hello  podsetio koliko je bitno poštovanje partnera, uvažavanje razlike, ali i koliko su važne sitnice . Ipak,  Masimu je jedino važno da njegova supruga zna šta on oseća.

-Meni je bitno da moja supruga zna šta za nju osećam. U mom svetu samo je jedna prava osoba za mene, a to je moja Eni.

Hellomagazin.rs Mario Kristofic/Instagram
Tagovi: masimo savić

Najnovije vesti