Nataša Ninković:  Bilo mi je teško da glumim u istražnom zatvoru, malo sam klaustofobična

Nataša Ninković: Bilo mi je teško da glumim u istražnom zatvoru, malo sam klaustofobična

Autor: | 27/12/2017

0


Glumica Nataša Ninković igra svakako jedan od najupečatljivijih likova u seriji "Ubice mog oca". Natalija koju tumači Nataša optužena je na kraju prve sezone za ubistvo ćerke Milice, a druga je počela njenim boravkom u zatvoru. Iako na sve načine pokušava da dokaže da je nevina, Natalija pokazuje i da joj je teško dok je sama u ćeliji. A da li je Nataši bilo teško da odglumi boravak u zatvoru, ali i da bude u njemu?

- Bilo mi je teško u istražnom zatvoru, sveže okrečenom, bez prozora u nekom podrumu! Ja sam malo klaustofobična, pa se nisam osećala dobro kad mi zaključaju vrata, te smo stoga fingirali zaključavanje -
kaže za "Blic" Ninkovićeva.

Do prve epizode druge sezone Nataliji je nalepljena etiketa ubice, međutim, sada postoji mogućnost da joj je sve namešteno. Pitali smo Natašu šta ona može da nam kaže o tome, sa obzirom na to da će Natalijino suđenje biti održano tek u trećoj sezoni popularne serije.

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Dec 25, 2017 at 3:40am PST


- Da li sam ubica ili mi je namešteno, ne znam ni ja. Ja igram kao da mi je namešteno, ali istinu ćemo saznati u trećoj sezoni - zagonetno kaže Nataša.

Mnogi komentaršu da je Ninkovićeva odlično odigrala scene u kojima odgovara na pitanja na poligrafu i da je pokazala jednu duhovitu stranu. Interesovalo nas je koliko je Nataša duhovita kad se ugase kamere.

- U svakoj tragičnoj ličnosti, pogotovo kontradiktornoj poput Natalije, kada pređe crtu možemo primetiti i dozu humora tj. izazvati smeh kod druge osobe! Tragičnost koja ode do kraja može postati sopstvena suprostnost i izazvati smeh kao reakciju. To sam odmah prepoznala čitajući drugu sezonu i gde god sam mogla to sam koristila! Da li sam privatno duhovita? Morate pitati moju okolinu, a da ja volim da se smejem - volim mnogo!

Druga sezona serije "Ubice mog oca" snimala se letos, a glumci, producenti, scenaristi i ostala ekipa su provodili dosta vremena zajedno, a Nataša nam je otkrila sa kim se najviše druži na snimanjima.


- Počev od reditelja, pisca, pa do glavnih inspektora - to su sve ljudi sa kojima volim i privatno da se družim -
objašnjava lepa glumica.

Mnogi komentarišu da je Nataša maestralno odigrala ulogu majke sklone zaboravljanju zbog alkohola, te smo je pitali s kim se najviše konsultovala dok je spremala ulogu Natalije.

- Hvala na tome. Zadovoljna sam i nisam se ni sa kim konsultovala za drugu sezonu jer ja je sada najbolje poznajem!

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/Instagram/Dragana Mirkovic