Isidora Bjelica: Terapija deluje, to jeste čudo

Isidora Bjelica: Terapija deluje, to jeste čudo

Autor: | 06/01/2016

0

Isidora Bjelica prevalila je još jednu tešku godinu iza sebe. I kada joj je bilo najteže, nije pomišljala da odustane od mučnog lečenja i prepusti se sudbini opake bolesti.

Zasluženo, mnogi su je proglasili najvećim herojom u godini za nama, a veliku nadu ulile su joj poslednje analize iz Skoplja gde se trenutno leči, o čemu je pričala za novogodišnji "Star".

Po mnogima si najveći heroj u godini za nama. Da li se osećate tako?

- Nije važno da li to zovemo herojstvo ili ne, drago mi je da sam inspiracija i snaga drugim ljudima da ne odustaju ni onda kada izgleda da nemamo šanse. Dok dišemo, nada postoji i zato nema odustajanja. Svaki čovek je heroj jer živimo ovaj život, a ne znamo ni odakle smo došli, ni gde idemo, ni šta nam se dešava. Okej, neki od nas imaju veća iskušenja, ali kad sačuvaš pozitivan duh uprkos svemu, automatski si heroj u svom mikrosvetu.

Ponovo ste bili u Skoplju na terapiji, kakve su sada prognoze?

- U ovako teškim situacijama niko ne daje prognoze, ali moj tim lekara u "Acibadem Sistini" je presrećan da stvari idu nabolje i da terapija deluje. To jeste čudo jer samo pre dva meseca imala sam 77 metastaza, a sada vrednost tumor markera pada.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica