Nataša Bekvalac: Svoju intimu čuvamo u četiri zida i savršeno nam je

Nataša Bekvalac: Svoju intimu čuvamo u četiri zida i savršeno nam je

Autor: | 08/01/2016

0

Pevačica, Nataša Bekvalac, koja će u januaru proslaviti prvu godišnjicu braka sa Ljubom Jovanovićem, kaže da se on odlično slaže sa njenom ćerkom.

- Hana i Ljuba su drugari. Ali, on je nekako uspeo da Hani bude i veliki autoritet. Ja sam popustljivija, ne isteram do kraja, a Ljuba pronađe tako neki lep način da sa njom zađe na kraj. Bez povišenog tona, on na kraju istera svoje. Deci je često vrlo interesantno da pređu preko granice, pa tako i mojoj Hani. Dok joj ja gotovo sve dozvoljavam, Ljuba je taj koji ume da kaže šta treba, a šta ne - kaže za „Blic” iskreno Nataša Bekvalac.

Ova lepa plavuša dodaje da je srećna jer je uplovila u mirnu luku, sa suprugom i ćerkom.

- Bitnije mi je da suprug i ja znamo da smo srećni nego da se o tome naširoko priča i piše. Svoju intimu čuvamo u četiri zida i savršeno nam je.

Iako ima veliku porodicu i brojne prijatelje, Nataša priznaje da u poslednje vreme često želi da se osami, čita ili uživa u dobrom filmu.

- Mislim da nisam najbolja, ali trudim se da budem dobra majka, supruga, sestra, prijatelj. Ako i nisam najbolja za svoje dete, onda znam ko jeste. Moja mama, Danilo, Ljuba... Bitno je samo da se ona ne oseti zapostavljeno. A to se ne dešava. I važno je da u svakom trenutku zna da je svi mnogo volimo. Da je obožavamo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello