Milan Popović odgovorio Severininoj sestri: Sve je laž

Milan Popović odgovorio Severininoj sestri: Sve je laž

Autor: | 13/01/2016

0


Nedavno je Severinina sestra, Marijana, dala intervju u kome je iznela informaciju da joj je bivši pevačicin verenik, Milan Popović, nije dozvoljavao da viđa svog sestrića, Aleksandra.

Pravni zastupnici ex Severininog supruga su se oglasili po ovom pitanju i rekli da te tvrdnje nisu istinite.

- Milan Popović nikada nije zabranjivao Marijani Vućković da viđa maloletnog Aleksandra Popovića, te nisu tačne tvrdnje da joj Milan Popović nije dozvolio da maloletnom Aleksandru Popoviću 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić. Neistina je da joj nije odgovorio na poruku da maloletnom Aleksandru donese poklone za oba Božića - tvrde advokati suprotno od onoga što je istakla bivša svastika.

- Marijana Vučković iznosi svoj pogrešan stav da su izjave Milana Popovića po novinama kontradiktorne, a neistinito navodi da je u jednoj tvrdio "da će imati drugo dete sa Severinom, a da u tom periodu od pet meseci, kada su se rastali, nije viđao dete". Neistinito je i da je Milan Popović izjavljivao "koliko je svojih para dao u ljubavnom zanosu" - tvrde advokati koji zastupaju Popovića, a vođeni izjavama Severinine sestre, koja je sve ove navode izrekla kako bi objasnila zbog čega je promenila mišljenje o nesuđenom zetu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin