Severina i Igor uskoro podstanari u Beogradu?

Severina i Igor uskoro podstanari u Beogradu?

Autor: | 14/01/2016

0

 

Novopečeni supružnici, Severina i Igor Kojić, ovih dana biraju stan u kom će boraviti u Beogradu, a koji planiraju za prvo vreme da iznajme. Naime, kako tvrdi izvor blizak poznatom paru, Seve i Keba junior iako su prvobitno doneli odluku da dok su u Beogradu budu na adresi Igorovih roditelja, došlo je do promene plana, saznaje pink.rs.

- Život na relaciji Beograd – Zagreb im je postao rutina i ne pada im teško. Kada dođu u Beograd Severina i Igor borave na Bežanijskoj kosi, u kući u kojoj je Igor odrastao. Tamo im veoma prija, ipak, intima im je neophodna. Iako je Oljina i Kebina kuća dovoljno velika, Severina i Igor rešili su da za početak iznajme stan u Beogradu. Trenutno gledaju koja lokacija bi im najviše odgovarala i dvoume se između Bežanijske kose i Dedinja. O Bežaniji razmišljaju najviše zbog Kebe i Olje, koji su se veoma vezali za Aleksandra, kog i nazivaju svojim unukom - priča izvor i dodaje:

- Olja i Keba ne žele da se mešaju u odluke koje donosi njihov sin, ipak, žao im je što Igor neće toliko vremene provoditi u kući u kojoj je odrastao. Preseljenje je trabalo da se dogodi ranije, ali kako nisu našli stan koji bi im u potpunosti odgovarao do njega nije došlo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello

Pročitajte još

Najnovije vesti