Milica Dabović iskreno o najvećim šmekerima i straletama

Milica Dabović iskreno o najvećim šmekerima i straletama

Autor: | 16/01/2016

0


Jedna od najboljih ali i najatraktivnijih srpskih košarkašica Milica Dabović otkrila ko su najveći šmekeri po njenom ukusku kada je domaća javna scena u pitanju.

- Što se tiče sportista, bez dileme Novak Đoković. Taj čovek je živa legenda i jedva čekam da ga upoznam. Nikada se do sada nismo sreli, prvi put ćemo se videti ovog leta na Olimpijskim igrama i veoma se radujem tom susretu, to je velika čast. Pored njega, izdvojila bih glumca Miloša Bikovića, koji ima neodoljiv šarm - rekla je uz osmeh Milica, koja već sedam meseci uživa u ljubavi sa izabranikom Simonom.

- Procvetala sam od ljubavi, to se vidi po meni. Mi smo srodne duše, od prvog dana se ne rastajemo. Srećna sam što sam ga upoznala u ovim godinama jer ni karijera ni ljubav ne trpe zato što sada znam kako da korigujem stvari. Tolerišemo svašta i on i ja, mislim da to ne bismo mogli da ne živimo zajedno. Kad negde ode, ja vičem: Dođi što pre, čekam te, čekam te. Ja sam posesivna i ljubomorna, i to ne krijem, ali i on je, našli smo se jer smo isti. Njemu ni zbog moje uloge u spotu nije bilo baš pravo, ali me je podržao, rekao je da će posle svratiti da vidi snimanje, tako da ga očekujem - rekla je Milica u dahu i nastavila:

- Priželjkujem brak i dete, ali bih prvo da završim karijeru, ona me malo sputava u tome trenutno. Ipak, da se desi, ne bih to odbacila zbog karijere, rodila bih dete, pa bih posle još malo igrala, ali iskreno, volela bih da igram još dve godine, pa onda sa 36 godina da počnemo da radimo na detetu. Takođe bih volela i da vidim taj prsten na ruci, to je neki simbol ljubavi - objašnjava Milica i otkriva da će napisati knjigu o sebi

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jan 14, 2016 at 10:47am PST


Milica ističe da je srećna što je tokom života dobila veoma malo negativnih komentara, ali da je pogađa što je zbog provokativnih fotografija porede sa starletama.

- Bilo je kritika, ali jako malo. Mene ne pogađa negativan komentar, samo me vređa kada porede profesionalnog sportistu sa starletom. Nemam ništa protiv njih, možda sutra i moje dete bude starleta, nedajbože, ali možda se za to opredeli - rekla je Milica i objasnila šta za nju predstavlja zanimanje starleta.

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Dec 26, 2015 at 11:06pm PST


- Ja znam da je to žena koja se skida gola i meni je to u glavi, svako ima svoje mišljenje. Ja uživam u onome što jesam i ne mogu da budem starleta ako se skidam. Ja volim svoje telo, uživam u slikanju svojih trbušnjaka i ne vidim u tome ništa loše. Kome se ne sviđa, neka ne gleda. Na moju sliku koju sam postavila napisali su komentar “starletizam”, a ja sam odgovorila “idiotizam”. Kako to nekome padne na pamet, meni nije jasno.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP hellomagazin
Tagovi: Milica Dabović

Najnovije vesti