Sloboda Mićalović i Milena Vasić u "Tvoje lice zvuči poznato"

Sloboda Mićalović i Milena Vasić u "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 16/01/2016

0

 

Na radost ljubitelja šoua "Tvoje lice zvuči poznato", uskoro će početi snimanje treće sezone, a u tom programu učestvovaće glumice Sloboda Mićalović i Milena Vasić.

S obzirom na to da spadaju među naše najlepše umetnice, biće interesantno videti ih kako pevaju i maskiraju se u neke druge ličnosti sa naše estradne scene.

Kako saznajemo, producenti su još u prvoj sezoni želeli Slobodu na sceni tog popularnog šou programa, ali je ona imala previše poslovnih obaveza dok su joj ćerkice Mila i Vera bile male. Sada, kada njene bliznakinje pune šest godina, čelnici "Prve" su ponovo pozvali Mićalovićevu.

Iako zvaničnih informacija ko će učestvovati u novoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato" još nema, šuška se da su pregovori u toku i sa pevačicama Radom Manojlović, Milicom Pavlović i Darom Bubamarom. Osim njih, pominju se i glumci Mina Lazarević i Bogoljub Mitić Đoša. Gradska nagađanja vezana su i za insinuacije da bi voditeljku Mariju Kilibardu mogla da zameni pevačica Ana Kokić, koja je pobedila u prvoj sezoni ovog takmičenja. U drugom serijalu trijumfovao je pevač Bane Mojićević.

- Pomak je bio sama činjenica da je Sloboda pristala da se sretne sa producentima i organizatorima i da su tom prilikom razgovarali o detaljima. Oni su joj objasnili da bi snimanja uskladili sa njenim obavezama i da bi sa njom radio čitam tim profesionalnih igrača, šminkera i solista. Sloboda je oduševljena konceptom emisije i mogućnošću da svoj talenat prikaže i na drugačiji način. Ostalo je da se vide još koji put pre nego što potpišu konačan ugovor - kaže izvor upućen u realizaciju ovog projekta.

- Više je to bio neformalan razgovor. Još radim na snimanju filma i za mene u ovom trenutku ne postoji ništa drugo - rekla je Sloboda, koja prema ugovoru ne sme da otkriva detalje svog angažmana.

U novoj sezoni će učestvovati i glumica Milena Vasić, koja je harizmom, duhovitošću i sposobnošću transformacije već osvojila publiku kroz različite programe tog tipa.

- Milena je proverena karta kada je šou u pitanju jer podjednako dobro peva kao što glumi i izvodi skečeve. Poznata je kao odličan imitator, što je ovoj emisiji potrebno. Sa njom je dogovor skoro postignut, pa je sasvim izvesno da ćemo je uskoro videti na malim ekranima - ističe izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin