Emina Jahović: Sreća nema veze sa novcem

Emina Jahović: Sreća nema veze sa novcem

Autor: | 20/01/2016

0


Za Eminu Jahović prošla godina je bila puna poslovnih uspeha. Taj trend nastavlja i u novoj godini, a otvaranjem sopstvene firme i lansiranjem parfema, Emina postaje biznis žena. Budući da važi za ženu koja sve konce drži u rukama, a u javnosti je uvek odmerena, pevačica je otkrila i neke stvari koje dosad nismo znali.
Kako sumirate godinu iza nas, šta vam je lepo donela, a šta odnela?

- Godina iza mene bila je u svakom slučaju dobra i plodonosna. Mnogo sam radila i ostvarila većinu stvari koje sam planirala. Bilo je, naravno, i teških momenata, jer je posao kom sam pristupila naporan i iscrpljujuć. Ali, suma sumarum, bila je ovo dobra godina, a verujem da će se tek u 2016. pokazati rezultati onoga na čemu sam radila.

Koji su vaši skriveni talenti?

- Glupo je da ja pričam o svojim talentima, ali znam da moji prijatelji veoma vole kada imitiram druge ljude. Vole i moj smisao za humor, iako mnogi ne vezuju to za mene, jer sam u javnosti stidljiva i pred kamerama potpuno drugačija od onog kakva sam u privatnom životu, slobodna i druželjubiva. Nisam dosadan tip, kako delujem u medijima. Još jedan talenat na koji sam posebno ponosna je taj što odlično kuvam!

Šta za vas predstavlja materijalno bogatstvo?

- Na novac gledam kao na sredstvo koje olakšava čoveku život, omogućava mu da sebi priušti stvari koje želi. Ali, sreća nema veze sa novcem, i to dobro znaju svi koji su iskusili teže probleme. Najbitnije je biti zdrav u duši, telu i glavi, a sve ostalo može da se nadoknadi. Nažalost, često zbog loše materijalne situacije ljudi budu nesrećni, nekada im se odrazi i na zdravlje... Svako bi trebalo da bude zahvalan na onom što ima, a ne da žali zbog onog što bi želeo. Svaki čovek mora da zna zbog čega je srećan, ili bez čega bi bio nesrećan. Uvek želimo više, a ne shvatamo da u jurnjavi za onim na čemu zavidimo drugima možemo da izgubimo ono što je zapravo važno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još