Marijana Mateus ponovo intrigira ljubavnim životom

Marijana Mateus ponovo intrigira ljubavnim životom

Autor: | 26/01/2016

0


Tragom informacije objavljene u emisiji Paparaco lov na TV Pink o tome da se modna kreatorka Marijana Mateus viđa sa mlađim dečkom čiji identiet nije objavljen, magazin Hello! saznaje da je reč o mladom biznismenu i nekadašnjem direktoru Jugoimprot SDPR-a Branislavu Banetu Vučeliću.

Mladi naslednik nekada fatalnog zavodnika i političara Milorada Vučelića javnosti je postao poznat po vezama sa bivšom voditeljkom Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani, Oljom Crnogorac, te pop zvezdom Anom Nikolić, koja je navodno svog bivšeg dečka i upoznala sa svojom drugaricom Marijanom.

- Nikako ne mogu da pobegnem do imena Branislav, svi sa tim imenom se vrzmaju oko mene - kaže Marijana za Hello!, aludirajući na prethodnu aferu sa oženjem fudbalerom Čelsija Branislavom Ivanovićem.

Mladi Vučelić nije oženjen, ali je, kako se priča već duže vremena u zvaničnoj vezi sa bivšom ženom jednog fudbalera, pa mu se po gradskim kuloarima pripisuje samo kratkotrajna zimska ljubavna afera sa starijom Marijanom.

- Poznajem Baneta, ali ga nisam videla još od 1. decembra. Sedela sam više puta sa njim u društvu, a na snimku o kome govorite eventualno može da se vidi moj povratak iz grada sa drugaricom kad nas je Bane vozio kući - zagonetna je Marijana, koja je Novu godinu dočekala u Sent Moricu sa prijateljima.

- Trenutno mi ne odgovara veza sa nekim ko je stalno u Srbiji, jer sve vreme provodim između Beograda i Londona, gde sam angažovana na jednom važnom projektu.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!
Tagovi: marijana mateus

Najnovije vesti