Tijana Dapčević se sprema za šou "Tvoje lice zvuči poznato"

Tijana Dapčević se sprema za šou "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 28/01/2016

0

Pop pevačica Tijana Dapčević biće učesnica trećeg serijala popularnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“. Dapčevićeva je poznata u javnom životu kao dama koja je veoma neposredna, duhovita i kreativna, te ne sumnjamo da će nas i te kako zabaviti u novoj sezoni emisije humanitarnog karaktera.

- Tijana je neko vreme pregovarala sa produkcijom šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, a sada je već izvesno da će biti deo ovog projekta. Ljudi koji stvaraju ovu emisiju kod nas smatraju da bi bila odličan takmičar jer je veoma zabavna, pozitivno luda i ume da nasmeje gledaoce. Privatno voli da imitira kolege, pa će joj jedan ovakav televizijski format dobro leći - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

- Ona je sve vreme prisutna na estradi, snima pesme, ali se ne trudi da pošto-poto bude u medijima. Međutim, kako je spremila odličan duet sa „Pinkovom“ zvezdom Pavlom Dejanićem, smatra da će na ovaj način pogurati celu priču oko tog dueta, ali i oko svojih samostalnih pesama, koje će se naći na njenom albumu. Takođe, Tijana izgleda bolje nego ikad. Smršala je više od 10 kilograma, u odličnoj je formi, te su producenti emisije sigurni da će gledaocima prirediti sjajne fizički zahtevne performanse na sceni - otkriva izvor.

Tijana nije želela da govori u ovom trenutku o učešću u emisiji u kojoj se imitiraju muzičke zvezde.

- Izvinite, ali ne mogu sada o tome da pričam. Uhvatili ste me u nezgodnom trenutku, evo me sa sinom na priredbi. Pozovite me sutra - poručila je kratko pevačica.

Kako za sada stoje stvari, u šou programu humanitarnog karaktera, osim Tijane, naći će se i zvezda “Granda” Milan Dinčić Dinča, koji je putem svog Fejsbuk profila nagovestio fanovima da će ga gledati u toj TV emisiji. Šuška se i da produkcija TLZP-a želi i folk pevačicu Nadu Topčagić kao jednu od učesnica u svom projektu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello

Najnovije vesti