Zoran Kiki Lesendrić i "Piloti" - 11 ljubavnih pesama za Dan zaljubljenih

Zoran Kiki Lesendrić i "Piloti" - 11 ljubavnih pesama za Dan zaljubljenih

Autor: | 03/02/2016

0

Muzičar Zoran Kiki Lesendrić i grupa "Piloti" obradovaće fanove za Dan zaljubljenih novim studijskim albumom "Širom zatvorenih očiju" sa 11 pesama. Posle godinu dana intenzivnog rada na novim numerama, popularni pevač i kompozitor ističe da jedva čeka da čuje reakcije publike.

- Od ukupno 20 kompozicija, izabrao sam 11 ljubavnih pesama i prezadovoljan sam albumom - rekao je za "Novosti" Kiki Lesendrić.
- Sarađivao sam sa mnogobrojnim muzičarima, a sa bivšom takmičarkom "Prvog glasa Srbije" Sarom Jovanović snimio sam duet. Ona je divna devojka, odličan pevač i verujem da će se pesma dopasti publici.

Dok na mnogim televizijama uveliko traje intenzivna potraga za muzičkim talentima svih generacija, nekadašnji član žirija "Iks faktora" kaže da ne planira da se ponovo nađe u ulozi sudije. Ipak, sa žaljenjem konstatuje da niko od takmičara nije uspeo na pravi način da iskoristi pet minuta slave i napravi karijeru.

- Ni sa jednim učesnikom nisam u kontaktu, kao ni sa pobednikom prvog serijala "Iks faktora" Danijelom Kajmakoskim sa kojim sam sarađivao u filmu "Bićemo prvaci sveta" u kome je otpevao jednu numeru - kaže Kiki, koji je nedavno bio gostujući član žirija u šou programu "Nikad nije kasno". - Od svih učesnika koje gledamo u raznim muzičkim takmičenjima najviše mi se dopadaju bebe i babe! Najmlađi i najstariji učenici su najbolji, a ostali mi uopšte nisu privukli pažnju.

Osim što je otpevao najveće hitove "Pilota", Lesendrić je autor i mnogobrojnih pesama koje su snimili drugi pevači. Ipak, u poslednje vreme posvetio se isključivo svojoj karijeri. Uveliko se druži sa publikom na koncertima, a biće još više nastupa posle izlaska novog albuma.

- Ceo februar i mart rezervisani su za nastupe i iznova se radujem druženju sa fanovima širom Srbije i regiona - ističe Lesendrić. - Sviraćemo u Jagodini 12. februara, slede Zenica, Sarajevo i drugi gradovi.

Komentari (0)

Loading
M G hellomagazin

Pročitajte još