Goca Tržan: Sve odluke donosim u dogovoru sa Rašom

Goca Tržan: Sve odluke donosim u dogovoru sa Rašom

Autor: | 07/02/2016

0

 

Već drugu godinu zaredom pevačica Goca Tržan zajedno sa ćerkom Lenom i suprugom, bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem bira austrijsko zimovalište Zalbah-Hinterglem kao idealnu destinaciju za odmor. Više od 260 kilometara skijaških staza, bajkovit ambijent i idilični pejzaži samo su neki od razloga zbog kojih se ovaj bračni par zajedno s kumovima i prijateljima, porodicama Trtić i Rogulić, ponovo uputila u Austriju.

- Lena se ubedljivo najbolje snalazi na skijama, neustrašiva je, lagana i izuzetno je dobar skijaš, što me čini veoma ponosnom. Raša i ja jedva je stižemo na stazi, jer kada krene da se spušta, uopšte se ne zaustavlja. Naša svakodnevica na zimovanju izgleda tako što smo već od ranog jutra na nogama i trudimo se da što više iskoristimo sveže staze pre nego što ih izrabe ostali skijaši. Tokom dana pravimo jednu pauzu za neki topli napitak i užinu, dok ostatak vremena provodimo na skijama. Posle toga spremamo večeru i uživamo u druženju, a baš pre neki dan posetili smo jednu piceriju u mestu Zalfelden, koja je u vlasništvu ljudi s naših prostora. Odlično smo se proveli i stekli smo nove prijatelje - ističe pevačica kojoj druženje s porodicom i prijateljima predstavlja najbolji izvor pozitivne energije.

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 15, 2016 at 8:26am PST

- Svaki dan počinje mi onako kako ja to želim, pa mi je tako i ova godina započela zaista fantastično kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Više vremena proveli smo van Srbije nego u našem domu, a kada se ne odmaramo, sve se svodi na rad i disciplinu. Zato se trudimo da na odmoru što više vremena provodimo zajedno pošto smo zbog posla često razdvojeni. Raša ima bend koji vodi i često radi i mimo mene, a sarađuje i sa Sašom Matićem. Trenuci kada smo na okupu, na zajedničkom ručku ili večeri, za mene su neprocenjivi – govori Goca, kojoj bračna svakodnevica i te kako prija.

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 16, 2016 at 11:46am PST

- Trudim se da radim na sebi mada ne znam koliko uspevam u tom. Slušam ljude oko sebe, pokušavam da uočim sopstvene greške, jednostavno, nastojim da napredujem. Sad sam u braku i više ne donosim sama odluke, u svom bračnom drugu imam podršku i razumevanje, i uvek je tu da mi pomogne, ne želeći da me sputava i menja. Sve moje odluke u vezi s poslom ili stvarima iz privatnog života donela sam zajedno sa Rašom. Nekada se odlučimo i za sistem: Ili pukovnik ili pokojnik, pa šta nam Bog da! Oduvek sam se slagala s onima koji kažu kako je najveći rizik ne rizikovati – zaključuje poznata pevačica.

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jan 21, 2016 at 12:36pm PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još