Darko Rundek: Prestao sam da konzumiram ono što me je uništavalo

Darko Rundek: Prestao sam da konzumiram ono što me je uništavalo

Autor: | 15/02/2016

0

Iako bi mu malo ko dao te godine, Darko Rundek je nedavno proslavio svoj 60. rođendan. Tajna njegovoh mladolikog izgleda i vitalnosti se krije u tome što ne voli da bude neaktivan.

- Volim da hodam, da jedem dobru klopu. Sve ono što me pre uništavalo, sada više ne konzumiram toliko, poput pića, na primer -  kaže on.

Darko kaže da se ne boji onoga što će mu doneti šezdesete godine, pa ni starenja.

- Verujem da je preda mnom mirna starost. Mirna starost je možda i najlepše razdoblje života, kada čovek nije toliko rastrzan i ima manje teških obaveza. Naravno, život ima svoj put između rođenja i smrti, a starenje je kao i svaki drugi deo života i ono ima svoje bogatstvo - tvrdi muzičar.

Poslednjih godina on živi na relaciji Pariz-Zagreb-Brač gde je, pre nekoliko godina, napravio muzički studio. Tamo ima vrt, i sa suprugom Sandrom pokušava da sam uzgaja svoju hranu i, kako je svojevremeno izjavio, pokušava da živi u skladu s prirodom.

- Supruga se više brine oko vrta, a ja joj pomažem. Više sam fizikalac. Svakako da to što nam tamo naraste volimo da po jedemo - kaže Darko i dodaje da je skoro u potpunosti prešao na vegansku ishranu.

Komentari (0)

Loading
Bojan hellomagazin
Tagovi: darko rundek