Jelena Rozga: Nikada se neću udati!

Jelena Rozga: Nikada se neću udati!

Autor: | 17/02/2016

0

jelena rozga facebook

Jelena Rozga ne vidi sebe u krinolini, nego će za proslavu veridbe sa Stjepanom Hauserom obući pripijenu belu haljinu

- Stjepan me je zaprosio još pre nekoliko meseci, ali nismo nikome rekli. Svadbu ne planiramo jer nam papir ništa ne znači, bićemo večni verenici- kaže Jelena o bračnim planovima.

- Nećemo ući u brak jer nam formalnost ništa ne znači. Naravno da ćemo napraviti predivnu zabavu na kojoj ću imati najlepšu haljinu. Stjepan će biti najlepši verenik. To će biti žurka, zabava na naš način. Biće puno članova porodice i najbližih prijatelja - kaže Jelena, koja je već angažovala dizajnera iz Hrvatske.

Ona je tajanstvena kada je u pitranju haljina koju će imati na proslavi veridbe. Ipak, kaže da će haljina biti bela i pripijena uz telo.

- Ime dizajnera još neću da otkrijem jer ćete odmah sve shvatiti - kaže ona, čiji je verenik trenutano na turneji po Americi i Kanadi.

Zabrinuta je, kaže, jer joj je Stjepan javio da im je hladno u Kanadi.

- Vraća se za dve nedelje, a ja već precrtavam dane na kalendaru. Veoma se radujem i jedva čekam mart da se vidimo na aerodromu i ne razdvajamo sve do sledeće turneje- kaže Jelena, a piše potral 24sata.hr.

Iako njih dvoje ne planiraju poslovnu saradnju, najdraže im je da sednu za klavir i da zajedno zapevaju.

- Pevamo svašta za dušu, uglavnom nam je Oliver Dragojević na repertoaru. Stjepan i ja ga obožavamo. Njegova pesma "Nocturno" je predivna - kaže Jelena kojoj je, tvrdi, svaki dan kao Dan zaljubljenih od kada je u vezi sa Stjepanom.

- Kada je sa nekim lepo, lepo je 365 dana u godini - kaže pevačica koja je sa verenikom za fanove snimila duet.

- On baš voli moju pesmu "Minut srca tvog", pa smo zajedno otpevali refren i stavili na društvene mreže - kaže Jelena, koja upravo obeležava 20 godina karijere i završava album.

Par je zvanično u vezi od avgusta prošle godine, a Jelena je za Božić verenika upoznala s roditeljima.

- Inače ne slušam Rozginu glazbu, ali volim da je gledam. Baš mi se sviđa mi se onako plava, ma savršena je - rekao je Stjepan pre nego što je upoznao Jelenu.

Tračevi o tome da je on gej, Stjepanu ne smetaju.

- Svašta se priča o nama, a ljudi su uvereni da je to istina - zaključuje Stjepan.

Komentari (0)

Loading
Hello! Promo

Pročitajte još