Nikola Rokvić: Moj otac je samo glumio da ne zna ništa o Bojaninoj trudnoći!

Nikola Rokvić: Moj otac je samo glumio da ne zna ništa o Bojaninoj trudnoći!

Autor: | 19/02/2016

0

nikola rokvic bojana barovic

Folk pevač Nikola Rokvić prvi put u javnosti govori kako se priprema za ulogu oca, koja ga čeka od jeseni, kao i to da je već krenuo na časove kod najmlađeg brata Marka kada je reč o roditeljskim obavezama.

On za „Alo!“ otkriva da njegova verenica Bojana Barović odlično podnosi trudničke dane i da nema mučninu.

Nikola radost što će postati otac deli sa bratom Markom i polubratom Dariom.

- Kada su čuli vest o prinovi, moja braća su bila oduševljena. To je najveći dar od boga koji može da se dobije. Kod Marka sam već krenuo na časove, učim kako se menjaju pelene, jer on to trenutno radi za mog bratanca Despota. Koliko vidim, to nije nikakava naučna fantastika i odlično mi ide. Ne plašim se uloge oca jer to je vrhunac ljubavi koja može da se oseti. Sa nestrpljenjem iščekujem Bojanin porođaj - kaže pevač i ističe da buduća mama, iako je u prvim nedeljama trudnoće, odlično podnosi drugo stanje i da on ispunjava sve njene zahteve.

- Za sada nema nikakvih problema niti mučnine. Lekari kažu da sve ide u najboljem mogućem smeru - otkriva Rokvić, koji je odgovorio na pitanje zašto je od oca Marinka krio da će postati deda.

- Marinko samo ume dobro da čuva tajnu i glumi kao da ništa ne zna, zapravo je od prvog trenutka bio upućen u sve ali smo mu rekli da za medije ne komentariše - priznaje uz osmeh budući tata.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: nikola rokvić