Goca Tržan: Štedim i odričem se da bi moje dete imalo vrhunsko obrazovanje

Goca Tržan: Štedim i odričem se da bi moje dete imalo vrhunsko obrazovanje

Autor: | 20/02/2016

0

Goca Tržan kao i svaka majka želi za svoje dete samo najbolje, da joj omogući što lakše i zdravije odrastanje, ali i što bolje obrazovanje,
tako da iz tog razloga njena ćerka pohađa privatnu Montesori osnovnu školu.

Goca se pohvalila slikom na Instagramu, a reakcije su bile oprečne. Od onih da svi trebamo da svojoj deci obezbedimo što bolje uslove za školovanje, do onih da je to čist hir i pomodarstvo.

Polemika se razvila, ali je Goca odgovorila na svoj jednostavan i direktan način.

- Itekako štedim i odričem se da bi moje dete imalo vrhunsko obrazovanje, smatram da je to važnije ulaganje nego kupiti LV torbu ili novi auto. I neću da se stidim što krvavo radim da bih imala to da plaćam. Kamo sreće da smo bogata država kao Norveška pa da ovakav sistem obrazovanja ima skoro svaka državna škola.

Ali nismo, i ja tu ništa ne mogu. Ali, svakako neću učiti dete da mrzi nekoga zato što ima više ili manje od nje. I neću je učiti da za njene neuspehe budu krivi oni koji znaju više od nje, koji se trude više od nje, neće joj biti kriva država, politika ili bilo ko za to što ona nije dala sve od sebe.

Pružiću joj kao i svaki odgovoran roditelj najbolje i najviše što mogu. Zato i ide u Montessori školu, neću nikome polagati račune za to.

Da se razumemo, deca nisu kriva, naša su deca slika i prilika porodica u kojima odrastaju i primera koji im roditelji daju svojim ponašanjem. - poručila je Goca.

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Feb 18, 2016 at 2:38am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još

Najnovije vesti