Hale Beri će ovog leta snimati film u Srbiji

Hale Beri će ovog leta snimati film u Srbiji

Autor: | 25/02/2016

0


Hale Beri stiže u Srbiju krajem leta jer je angažovana na snimanju filma jednog mladog američkog reditelja, koji je želeo da prve scene njegovog novog ostvarenja budu snimljene upravo na Kalemegdanu.

Kao i u svim ozbiljnim projektima kakvi se rade u Holivudu, posle pisanja scenarija i raspodele uloga, određivanje destinacija gde će se snimati film je glavna tema. Još početkom prošle godine, upravi Kalemegdana najavljena je 15-dnevna "okupacija" Kališa i dostavljen broj članova ekipe koji će za to vreme raditi na snimanju.

Produkcijski tim je odabrao nekoliko lokacija na Kalemegdanu za različite scene, a u svakoj je predviđeno da učestvuje Hale Beri. Hotel i obezbeđenje su uveliko angažovani i rezervisani za te dane, iako se tada još nije znalo da li će glavnu ulogu tumačiti Hale Beri ili ruska manekenka i glumica Olga Kirilenko. Planirano je i da u montaži filma scene sa Kalemegdana budu prve.

- Holivudski tim biće smešten u prestižnom hotelu u centru grada, odakle će peške ići na setove. Niko od članova holivudskog tima nije imao posebne uslove, osim toga što će Hale biti sama u apartmanu, dok će pojedini članovi ekipe biti zajedno. Ovo je prvi put za holivudsku glumicu da dolazi u našu zemlju iako je od naših glumaca slušala dosta o Srbiji, naročito o noćnom provodu u Beogradu - kaže nеimenovani izvor, a piše alo.rs.

- Film režira jedan mladi američki reditelj, a koliko sam čuo, lokaciju za snimanje mu je preporučio Stiven Sigal, sa kojim je reditelj ranije sarađivao, a koji je čest gost naše prestonice. Sigal nije deo glumačke ekipe, iako mu je bilo ponuđeno, ali zato jeste naš kaskader Uroš Ćertić, koji je angažovan za akcione delove ovog ostvarenja. Reč je o trileru. Hale će imati posebnu vrstu obuke zbog velikog broja kadrova u kojima će morati da koristi borilačke veštine - kaže izvor.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: Hale Beri