Jelena Janković: Nemam dečka, koncentrisana sam samo na karijeru

Jelena Janković: Nemam dečka, koncentrisana sam samo na karijeru

Autor: | 02/03/2016

0


Jelena Janković je nedavno, u krugu dvadesetak najbližih ljudi, proslavila svoj 31. rođendan.

Iako je slavila, Jelena je veoma odgovorna prema svojoj karijeri i formi, pa je i tog dana otišla na trening.

- Verovali ili ne, i danas sam trenirala. Bez obzira na to što mi je rođendan, zbog želje da se fizički što više popravim i budem bolja na terenu, nema prekida treninga. U prošloj godini sam dosta kuburila sa telom i povredama, sada zaista želim da se vratim u staru formu ili da budem još bolja - rekla je Jelena.

Na pitanje koju je želju sebi poželela, Jelena kaže da joj je najvažnije da bude zdrava.

- To je prioritet. Volela bih da mi ova godina bude bolja od prošle, kada sam dosta patila i imala problema - požalila nam se Jelena.

Na podsećanje da je sebi prošle godine poželela muškarca koji će je pratiti na slavlju, ona kaže:

- Ne, niko neće doći jer još nemam dečka. Nemam ni simpatiju. Videćemo, možda se nešto desi u narednom periodu. Sada sam zaista koncentrisana samo na karijeru i želim da se fokusiram na to i da ostvarim svoj cilj. A i veoma sam zatvoren tip koji voli mir i tišinu - rekla je Jelena, koju je u stopu pratila uvek prisutna mama Snežana.

- Jelena je trenirala, ali mi smo slavili od ranog jutra. Veoma sam srećna, radost mog deteta je najveći poklon. Suprug i ja smo joj poklonili zlatne minđuše, ali znate, naši zagrljaji ne mogu ničim da se plate. To nema cenu - kaže Snežana za, koja priznaje da ne zna da li njena ćerka trenutno ima dečka:

- Ne znam da li postoji neki momak. Pustite neka vreme pokaže samo. Naravno da bih volela da dobijem unuče, to svaka majka želi. Kada ona bude spremna, biće. Ali svakako želim da se to dogodi što pre.

Prošlu godinu Jeleni su obeležile i povrede, a mama priznaje da nije bilo lako.

- Teško je kada gledate dete kako pati, a vi ne možete da pomognete. Obilazili smo lekare, bilo je momenata kada sam razmišljala šta dalje. Njena ljubav prema sportu je imperativ, ali je bitnije da je zdrava.

Ana Ivanović, Jelenina koleginica iz Dejvis kup reprezentacije, najavila je svadbu na leto sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, ali Jelena neće prisustvovati tom slavlju.

- Ana me nije zvala na svadbu. Oni su zaista lep par i želim im svu sreću ovog sveta.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic