Sindi i dalje čeka presudu: Nastaviću da se borim za kćerku!

Sindi i dalje čeka presudu: Nastaviću da se borim za kćerku!

Autor: | 03/03/2016

0

ivana stamenkovic sindi

Ivana Stamenković Sindi i njen bivši suprug Nikola Pavlović pojavili su se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu povodom tužbe za nasilje u porodici, koju je Ivana podnela pre četiri godine.

Suđenje je odloženo zbog toga što dokazi nisu priloženi hronološkim redom, što je izazvalo burnu reakciju bivše modelsice i njenog advokata.

- Ovo je skandal i velika sramota za pravosuđe i za ceo pravosudni sistem. Pitajte sudiju da vam objasni zašto je odložio suđenje i zašto se izbegava presuda - rekao je vidno uznemireni pravni zastupnik Stamenkovićeve, dok je i ona u istom tonu prokomentarisala.

- Ovo nije samo sramota za pravosuđe, već za sve majke i žene koje su pretrpele nasilje u porodici. Ja ću nastaviti da se borim - rekla je Sindi.

Podsećamo, Pavlović je tokom prošlog saslušanja negirao da je u periodu od kraja 2011. do februara 2012. želeo da se pomiri sa tadašnjom suprugom Ivanom, kao i da je bio nasilan prema njoj u navedenom vremenskom intervalu.

Ivanin advokat je, u cilju da demantuje Pavlovića, priložio SMS prepisku kao dokaz, međutim, sudija nije prihvatio taj materijal jer ga advokat nije pokazao pre saslušanja.

Na jučerašnjem saslušanju, Ivanin advokat ponovo je priložio SMS prepisku kao dokazni materijal, ali ni ovog puta nije prihvaćena, zbog toga što nije poređana hronološkim redom. Sledeće saslušanje zakazano je za 16. mart.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti