Isidora Bjelica: Moja pobeda je i vaša

Isidora Bjelica: Moja pobeda je i vaša

Autor: | 08/03/2016

0


Isidora Bjelica, koja se po četvrti put suočila sa rakom, iz ove borbe izašla je kao pobednik.

Ona je snagom volje i uz podršku ne samo najbližih, već i svih ljudi koji poštuju njen rad, uspela da prebrodi još jedan težak period u životu.

Posle potresnih ispovesti popularne spisateljice, vreme je za lepe vesti, a Isidora je to podelila sa pratiocima na svom Fejsbuk profilu.

- Ja sam samo jedna obična, krhka mama, koja je rešila, zbog svoje dece, da ne odustaje nikada i da veruje u nemoguće. Hvala ti Gospode, hvala svima koji su se molili za mene, hvala - napisala je Isidora, a ova vest obradovala je sve njene obožavaoce.

Ja sam samo jedna obicna krhka mama koja je resila zbog svoje dece da ne odustaje nikada i da veruje u nemoguce. Hvala ti Gospode, hvala svima koji su se molili za mene, hvala #acibademSistina

Posted by Isidora Bjelica on Monday, March 7, 2016

Fotografija je za kratko vreme prikupila više od 26.000 lajkova, a na brojnim komentarima podrške zahvalila se i Bjelica.

- Duboko sam dirnuta vašim komentarima. Hvala iz dubine duše što ste sa toliko vere i ljubavi uz mene. Moja pobeda je i vaša, jer bez vaše podrške ne znam dokle bih izdržala. Veliko hvala divni moji prijatelji. Volim vas svim srcem! Vaša Isi - odgovorila je Isidora.

Da podsetimo, Bjelica se već tri godine bori sa rakom, ali uprkos lošim prognozama nije odustajala i borila se lavovski. Ona je otvoreno govorila o ovom teškom periodu jer je želela da na taj način pomogne svima koji su u istoj situaciji.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: isidora bjelica