Pobednica "The Voice" Nina Kraljić predstavlja Hrvatsku na Evroviziji (video)

Pobednica "The Voice" Nina Kraljić predstavlja Hrvatsku na Evroviziji (video)

Autor: | 09/03/2016

0

nina kraljic sanja vucic foto insta

Poput srpskog evrovizijskog tima koji je objavio prvu verziju pesme s kojom će nas Sanja Vučić predstavljati na Evrosongu, i Hrvati su javnosti prikazali svoj adut za predstojeću manifestaciju u Švedskoj.

Za razliku od Vučićeve koja uopšte nije bila poznata pre nego što je izabrana da nas predstavlja na 62. Evrosongu, naše zapadne komšije su se odlučile za Ninu Kraljić, prvu pobednicu hrvatskog izdanja talent šoua "The Voice" koju je tamošnja javnost veoma dobro upoznala.

Ova 24-godišnja pevačica je ubedljivo trijumfovala na tom takmičenju upravo zahvaljujući glasovima publike i činjenici da je svojim interpretacijama opčinila veći deo tamošnje javnosti.

Hrvati će tako posle dve godine pauze opet izaći na evrovizijsku scenu na kojoj, za razliku od nekih naših predstavnika, već dugo nisu imali zapaženih uspeha. Pesma "Lighthaus" je na engleskom jeziku, kao što je to slučaj i sa numerom koja će predstavljati Srbiju, a za aranžman i tekst Hrvati su se obratili austrijskom duetu Popmache koga čine Andreas Gras i Nikola Parila.

Poslušajte obe prve verzije i procenite ko ima veće šanse na Evrosongu u Švedskoj.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Printscreen hellomagazin