Albert i Mirna Nađ: Ponosni roditelji proslavili prvi rođendan kćerke Helene (foto)

Albert i Mirna Nađ: Ponosni roditelji proslavili prvi rođendan kćerke Helene (foto)

Autor: | 14/03/2016

0


U lepo dekorisanom ambijentu jednog beogradskog restorana, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, nekadašnji fudbaler i funkcioner Fudbalskog kluba „Partizan“ Albert Nađ i njegova supruga Mirna proslavili su prvi rođendan kćerke Helene.

Ponosni roditelji su magazinu „Hello!“ ustupili fotografije proslave po sopstvenoj meri, bez prevelike gužve i buke, uz iskrene emocije i porodičnu atmosferu. Poznati otac otkriva kako je proteklo slavlje u čast njegove mezimice, koju je plišani panda u bojama njegovog kluba potpuno osvojio.

- Crno-bela boja je nezaobilazna u našoj porodici i srećan sam što je Helena mnogo voli. Rođendansko slavlje bilo je prelepo, u krugu bliskih ljudi, što nam je bilo najvažnije. Super smo se proveli, zaista smo uživali - počinje priču ponosni otac, koji je organizaciju slavlja prepustio svojoj lepšoj polovini.

- S obzirom na to da je Helena još mala za igraonicu, restoran je bio pravi izbor. Proslava je trajala duže od osam sati, i mada smo se pribojavali kako će Helena reagovati, ona je sve vreme bila aktivna, ni u jednom trenutku nije zaplakala, što nas je oduševilo. Sve vreme cupkala je uz muziku i veselila se zajedno sa nama - oduševljeno kaže zadovoljna majka slavljenice i otkriva čiji je karakter nasledila.

- Albert i ja smo mnogo slični, tako da je i veseo karakter, ali i prgavost nasledila od oboje - kroz osmeh kaže Mirna, dok Albert potvrdno klima glavom i otkriva da je najmlađa članica porodice po svemu sudeći nasledila i njegove fudbalske gene.

- Naučila je da šutira loptu i ima neverovatnu želju da to radi, iako još nije prohodala. Uspe tek da je udari i onda padne. Volim što je aktivna, ali moram da kažem da ne bih voleo da igra fudbal. Međutim, ukoliko to bude njen izbor, ja ću se svakako složiti sa tim.

Nekadašnji fudbaler iz prethodnog braka ima troje dece, sinove Nemanju i Nikolu i kćerku Janu, uz koje je naučio sve što roditelj treba da zna, što njegovu sadašnju suprugu posebno oduševljava, ali i raterećuje.

- Albert je predivan otac. Neverovatno je koliko ume sa njom i kako Helena reaguje na njega. Kada imamo lošu noć, on je taj u čijim rukama zaspi za tren. Helena je vrlo vezana za njega i prva reč koju je izgovorila bila je „tata“. I likom je preslikana on, sličnost je neverovatna. Kada pogledate njegove fotografije kada je bio beba i njene, ne postoji nikakva razlika - kroz osmeh priča Mirna, dok joj Albert uzvraća komplimentima.

- Mirna je supermama i ponosan sam na nju. Ja sam otac troje dece i znao sam šta da očekujem, a njoj je ovo ipak prvo dete. Tu sam da pomognem oko svega. I zaista mi ništa nije teško. Za razliku od prethodna tri puta, sada sam sve vreme pored ćerke. Zbog obaveza u klubu starijoj deci nisam mogao da posvetim toliko vremena. Ipak, roditeljstvo je nešto najlepše i svaki put je drugačije, a uvek predivno iskustvo.

Dok sa sjajem u očima priča o svojoj mnogobrojnoj prodici, Albert ističe da je ponosan na svoju suprugu. Iako se prvi put našla u ulozi majke, za vreme trudnoće bila je aktivna, uz časove španskog jezika, posvetila se i kreiranju nove kolekcije haljina , a Helenino rođenje inspirisalo ju je za liniju odevnih kombinacija za mame i kćerke.

- Vrlo je kreativna i uživa u tome što radi, a ja sam ponosan zbog toga što od života želi više. Nemamo bebisiterku i uživamo u svakom trenutku roditeljstva. Čak i kada se desi situacija da nije sve potaman, i to je draž roditeljstva. Ne postoji ništa što nam teško pada i što nas iscrpljuje. Naprotiv. Uz dobru organizaciju sve može da se postigne.

Ovih dana Mirna je posvećena adaptaciji svog prodajnog objekta u Beogradu i planovima za prvu samostalnu reviju, o čemu dugo mašta, dok su Albertovi planovi vezani za sport.


- U planu je otvaranje fudbalske akademije, o čemu će biti više reči u narednom periodu. Želja mi je da beogradsku decu vratim u najveće klubove, jer im je to u ovom trenutku otežano - kaže poznati otac, koji priznaje da zbog trenutne situacije trpi i njegov mlađi sin.

- Ove sezone Nikola je otišao iz „Partizana“ u „OFK Beograd“. Nazvao me je i rekao da, koliko god da voli crno-beli klub, ne želi da ostane jer vidi šta se dešava. Nema mnogo prostora za beogradsku decu da njihov kvalitet dođe do izražaja. Neophodno je da se talentovanoj deci pruži prava prilika da pokažu šta i koliko mogu - optimistično zaključuje Nađ.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Milorad Milosav