Sećanje na Kseniju Pajčin: Tragedija jedne ljubavi (video)

Sećanje na Kseniju Pajčin: Tragedija jedne ljubavi (video)

Autor: | 16/03/2016

0

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, u stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 5.

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao bistra devojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja.

Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu. Završila je osnovnu školu "Filip Kljajić Fića“ na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao devojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pevanjem i igranjem.

Karijeru je započela igrajući po diskotekama, a potom se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina.

Sa samo 15 godina odlazi u Milano da bude model, ali ubrzo se vraća i oprobava se kao voditeljka, dok u međuvremenu otvara školu plesa u Beogradu.

Tokom karijere izdala je pet albuma i devet singlova.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode srela je na moru u Crnoj Gori 2008. godine, a upoznali su se nekoliko meseci kasnije na njegovo insistiranje. Odmah su započeli vezu koja je bila puna ljubavi, ali i ljubomore i turbulentnosti.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je Ksenija prijateljima.

Da je ljubomora obostrana pokazala je i Ksenija koja se oštro protivila Kapisodinom učešću u VIP "Velikom bratu". Međutim, on je ipak ušao u kuću na mesec dana, i Ksenija je to veoma teško podnela. Usledio je raskid.

Posle raskida sa Filipom u martu 2009, dok je Filip, navodno, bio u vezi sa izvesnom Evom Gonzales iz Milana, Ksenija je pričala da "još čeka svoju pravu ljubav sa kojom će se ostvariti kao majka".

– Ima li išta lepše od toga postati roditelj?! Za tu priču je potrebno dvoje i pošto nemam nameru da se udajem više puta i znam da bih teško podnela razvod, svađe i te mučne situacije, onda se i ne zalećem. Dete je svetinja i njime želim da se bavim. Radujem se tom danu! – ispričala je Ksenija.

Da je ljubav bila velika svedoči i to da se par pomirio već 2010. godine i to na njeno insistiranje. Otpočeli su zajednički život u njenom stanu. Međutim, posestivnost je i njega i nju učinila razdražljivim, tužnim, a povremeno i besnim.

– Ponašao se čudno. Niko nije znao razlog, niti šta se dešavalo. Nije hteo mnogo da priča o njihovoj vezi. Uvek je govorio da je gotovo, da se viđaju iz navike. Na poslednjoj žurki bio je u njenom društvu i nije smeo da se javi prijateljima. On mi kaže "ćao", a ona ga ćušne... Njihova veza bila je bolesna... Neprimereno je tražiti krivca kada ga nema. Ne možemo tu ništa da objasnimo – rekla je tada pevačica Goga Sekulić, Filipova prijateljica.

Filip je takođe branio Kseniji da pogleda drugog muškarca. Odmah bi usledila prepirka i svađa. Za nju je morao da postoji samo on i niko više.

- Ne mogu više s njim. Volim ga, ali ne mogu da trpim njegovu ljubomoru i posesivnost. Toliko me voli da me guši svojom ljubavlju - žalila se pop pevačica prijateljima.

- Ubiću se ako me Ksenija ostavi - ponavljao je Filip poslednjih dana.

Usledile su česte svađe i nekontrolisani napadi, da bi se kobne večeri u svađu umešale i pesnice.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: ksenija pajčin