Ni Jelena Janković nije odolela trendu: Punije usne i tetovirane obrve (foto)

Ni Jelena Janković nije odolela trendu: Punije usne i tetovirane obrve (foto)

Autor: | 18/03/2016

0

Jelena Janković važi za jednu od najzgodnijih sportistkinja na svetu. Ipak, čini se da je naša teniserka nezadovoljna svojim izgledom, pa je poput mnogih poznatih dama uradila nekoliko kreacija na licu.

Nije reč o drastičnim promenama, ali Jelena odnedavno izgleda malo drugačije. Naime, povećala je usne i korigovala obrve.

- Jelena je bila nezadovoljna punoćom svojih usana, pa ih je neznatno popunila. Promena je uočljiva, ali nije ogromna jer ona nikada ne preteruje. Jako je zadovoljna rezultatima, jer njena usta i dalje deluju prirodno. Što se obrva tiče, to je sada moderno, a ona kao devojka koja prati modne trendove, istetovirala je obrve - kaže za “Blic” dobro obavešteni izvor.

Kada se uporede fotografije od pre nekoliko meseci sa onima koje Jelena ovih dana objavljuje na društvenim mrežama, razlika je više nego očigledna. Naša teniserka je poznata po tome da drži do sebe i svog izgleda, a i sama je u nekoliko navrata izjavila kako ne bi pobegla od estetskih zahvata.

- Sada u ovim godinama, možda je rano za to pitanje da li sam pristalica parole “sve za lepotu“, ali sam pristalica vrhunske nege, kozmetike, truda i uopšte zdravog života. Lepotu vidim u radu na sebi u svakom smislu - kazala je teniserka u jednom intervjuu prošle godine. Ona važi i za modnu ikonu, a više puta je isticala koliko joj je fizička pojava važna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: jelena jankovic

Najnovije vesti