Tamara Krcunović: Marinka sam videla pre tri dana, delovao mi je najlepše na svetu

Tamara Krcunović: Marinka sam videla pre tri dana, delovao mi je najlepše na svetu

Autor: | 27/03/2016

0

Glumica, a pre svega prijateljica preminulog Marinka Madžgalja, Tamara Krcunović, gostujući u jutarnejm programu na TV Pink, nije mogla da sakrije suze. Ona je ipak, smogla snage i ispričala o glumčevoj veličini.

– Marinko je bio jako zatvoren čovek. Mislim da su ga ljudi upravo zbog toga obožavali. Imao je taj dar da razume sve ljude, verovatno zbog te zatvorenosti. Iz tog razloga ga je i publika prepoznala. Bio je veliki čovek usresređen na ljude oko sebe. Oko njega je treperela pozitivna energija, i danas mi je jako teško – kroz suze je pričala Tamara i dodala da se od njega nikada nije mogla čuti ni jedna jedina ružna reč upućena na nečiji račun.

Nije mogla da zaustavi suze glumica, a kako kaže, poslednji puta ga je videla nedavno.

– Ja sam ga videla pre tri dana. Meni je tada delovao najlepše na svetu. Jednostavno je tako – nastavila je ona.

Tamara se još od osnovne škole družila sa Marinkom, a istakla je i o kakvoj ljudskoj veličini se radilo.

– Sve ovo govori o tome kakav je bio čovek. Onoga trenutka kada se saznalao od čega boluje meni su stizale poruke pomoći sa svih strana, svi su želeli da mu pomognu. Ja sam mu to redovno prenosila, a on bi mi rekao da on to zaista oseća. Izdržao je dugo boreći se sa ovom opakom bolešću – rekla je glumica.

Od svih uloga  koje je glumac odgirao kroz život, Tamara je izdvojila jednu, nepoznatu javnosti, koju su zajedno radili na Akademiji.

– Ja ću da izdvojim jednu koju javnost ne zna – zastala je i počela da plače, a zatim smogla snage i nastavila.

– Pošto smo zajedno upisali Akademiju , jedan semestar smo se dogovorili da se takmičimo ko manje radi sve do ispita, a onda da vidimo ko će bolje proći. Tako je i bilo. Profesorka nije mogla da veruje da svaki dan ne spremamo ništa, a mi smo se samo smejali. Ipak, na kraju smo za jedno veče i dan zajedno odradili scenu iz “Ukroćene Goropadi” i naravno položili. Ta uloga će mi uvek ostati urezana u sećanju – pristetila se ona.

Za kraj, istakla je i to kakao bi Marinko želeo da se danas ponašaju njegovi najbliži.

– On je kroz život svima sve činio lakše. Sada, kada se borio sa pakom bolešću činio je sve da nam olakša. Tako da bi isto to i danas uradio – završila je Tamara svoju priču za pink.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva