Slavica Ćukteraš zabrinuta zbog visokorizične trudnoće

Slavica Ćukteraš zabrinuta zbog visokorizične trudnoće

Autor: | 29/03/2016

0

 

Samo dve nedelje od početka snimanja šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" pevačica Slavica Ćukteraš saznala je da je u drugom stanju, zbog čega je prekinula učešće u ovoj popularnoj emisiji. Saznanje da će ona i njen verenik, fudbalski golman Vlada Avramov ove godine postati roditelji pevačica je dočekala s oduševljenjem, ali i strepnjom, zbog komplikacija u trudnoći koje su uznemirile nju i njene najbliže. Zahtevne pripreme i nastupi iscrpljivali su poznatu pevačicu, koja je na jednoj probi doživela blago krvarenje, zbog čega je bila veoma zabrinuta.

Ipak, neizvesnost u vezi sa zdravljem posle lekarskog pregleda preobratila se u neizmernu radost zbog saznanja da je u šestoj nedelji trudnoće. Istog trenutka produkciji je saopštila da zbog novonastalih okolnosti fizički nije u mogućnosti da izdrži zahtevne koreografije. Iako ju je vest o roditeljstvu neizmerno usrećila, tridesetjednogodišnja pevačica zabrinuta je za svoje i bebino zdravlje, jer su joj lekari posle pregleda saopštili da je trudnoća visokorizična, zbog čega joj je propisana hormonska terapija, ali i strogo mirovanje. Lepa Šapčanka bespogovorno se pridržava svih stručnih uputstava i saveta, da bi ublažila simptome rizika.

Tokom učešća u šou-programu u medijima u više navrata se pisalo o Slavičinim uslovljavanjima produkcije i povlašćenim uslovima u saradnji sa medijima, a neki takmičari komentarisali su da je atraktivna brineta na distanci sa svima. Takvo ponašanje začudilo je mnoge, s obzirom na to da je nekadašnja zvezda "Granda" oduvek važila za druželjubivu koleginicu. Naknadno saznanje da se učešće u šou-programu poklopilo sa trudnoćom mnogi su videli kao razlog takvog ponašanja, pa joj to niko nije zamerio.

Slavica i njen emotivni partner prethodnih devet meseci živeli su u Japanu, gde je budući otac imao ugovor sa fudbalskim klubom iz Tokija. Po isteku ugovora, uspešni golman odlučio je da završi karijeru, a planove o daljem toku karijere kuje u rodnom Novom Sadu. Prvih dana po povratku u Srbiju Slavica i Vlada zajedno su doneli odluku o njenom učešću u popularnom televizijskom projektu, pošto je prethodne dve sezone odbila ponude produkcije. Zbog angažmana na koji je ovoga puta pristala pevačica je neko vreme živela u iznajmljenom stanu u Beogradu, ali je posle vesti o dolasku prinove odlučila da se vrati u vojvođansku prestonicu.

Poznata pevačica i uspešni sportista u vezi su od 2013. godine. Upoznali su ih zajednički prijatelji, a emocije su se rodile istog trenutka. Veza je odmah postala intenzivna, par je bio nerazdvojan, a njima bliski izvori otkrili su da je uspešni sportista posle samo dve nedelje zabavljanja odlučio da zaprosi svoju izabranicu. Slavica je tada spakovala kofere i preselila se u Italiju, gde je Vlada imao sportski angažman. Početkom prošle godine govorilo se o njihovim planovima za venčanje, koje je trebalo da se dogodi u maju, ali do toga nije došlo. Umesto odlaska pred oltar, njih dvoje su otišli svako svojim putem. Raskid je bio iznenadan, ali ubrzo su se njihove životne staze ponovo ukrstile, što ih odvelo na Maldive, odakle su se uputili u Japan.

Dok strpljivo čeka dan kada će postati gospođa Avramov, u jednoj od retkih izjava o privatnom životu Slavica je otkrila kakvu svadbenu ceremoniju priželjkuje.

- Zavisiće od trenutnog raspoloženja, mada moj ukus ipak više preferira strogu intimu.

Po svemu sudeći, svadba će najverovatniji sačekati narednu godinu, s obzirom na to da je Slavici naređeno strogo mirovanje u trudnoći, ali je sada sasvim izvesno da će posle prinove svoju ljubav krunisati i bračnim zavetima.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Arhiva Hello!