Maja Odžaklijevska o muškarcima: Moja majka je govorila "jedan se otegao drugi se protegao"

Maja Odžaklijevska o muškarcima: Moja majka je govorila "jedan se otegao drugi se protegao"

Autor: | 02/04/2016

0

Maja Odžaklievska je iz veza sa muškarcima naučila da žena ne treba da trpi nikakv vid zlostavljanja. Pevačica se osvrnula na partnere sa kojima je bila i objasnila kako je ona rešavala problematične situacije.

- Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem stvari su ti ispred. Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila jedan se otegao drugi se protegao - rekla je pevačica u jednoj emisiji i dodala da ona to stalno, sada kao majka, ponavlja.

Ona je navela i jednu ljubomornu scenu sa bivšim partnerom. Malo nakon prođaja, Maja je imala nastup a supruga je zamolila da pazi na bebu, što je on odbio. Naime, njen bivši je želeo da bude uz Maju, jer je bio previše ljubomoran.

- Priđe mi nekoliko ljudi, kažu da divno izgledam, pitaju me kada ću biti na televiziji... I pomere se te osobe, a onda mi on kaže: "Sa ovom ženom si mogla da razgovaraš, a sa mnom ne" - navela je pevačica primer ljubomorne scene i dodala da žena ne treba ništa da trpi što joj ne prija, prenosi kurir.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva