Šeron Stoun ipak preskupa za Melinu Džinović

Šeron Stoun ipak preskupa za Melinu Džinović

Autor: | 04/04/2016

0


Posle uspešne revije koju je održala u Majamiju, Melina Džinović, supruga pevača supruga Harisa Džinovića obradovaće beogradske ljubitelje mode sopstvenom revijom u "Belekspo centru".

zbog te revije Džinovićeva je ovih bila u pregovorima sa holivudskom zvezdom Šeron Stoun da dođe na reviju, međutim uslovi koje je postavila glumica bili su neprihvatljivi.

- Melina je imala želju da se Šeron pojavi na njenoj reviji i ponese neke od modela koje je već reklamirala u inostranstvu. Kada se čula sa njom, glumica je imala samo jedan uslov, da joj plati put iz Amerike za ceo njen tim i za nju - kaže izvor blizak dizajnerki i dodaje:


- Kada je sve stavila na papir i izračunala, Melina je shvatila da će je putovanje i boravak holivudske zvezde u Beogradu koštati nekoliko desetina hiljada evra. Kako nije želela da se izlaže dodatnom trošku, dizajnerka je odustala od ideje da se Šeron pojavi na njenoj reviji - dodaje izvor.

U septembru prošle godine Šeron Stoun pojavila se na gala večeri "Celebrity Fight Night" u Firenci u dugoj toaleti koju je za nju kreirala Melina lično. Nakon toga osvanule su i njihove zajedničke fotografije iz provoda.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Privatna arhiva hellomagazin

Pročitajte još