Cakana strahuje za kćerku i unuke

Cakana strahuje za kćerku i unuke

Autor: | 11/04/2016

0


Pevačica Dragica Radosavljević Cakana brine za kćerku Mariju, koja sa porodicom živi u Istanbulu gde se nedavno desio novi teroristički napad.

Pevačicina kćerka se sa decom preselila u Tursku zbog posla svog supruga Milana. Cakana nema mira i neprestano strahuje zbog ćerke i unučića.

- Čujemo se telefonom po deset puta dnevno, oni prate sva dešavanja na televiziji kao i mi. Govore im da ne idu po tržnim centrima, kao i u ulice gde su gužve pošto teroristi ne biraju ni sredstva ni način ni vreme. Za mene je svaka informacija koja stiže iz Turske veliki šok. Jedva čekam da se završi školska godina i da se vrate u Srbiju pa da više prestanem da brinem. S obzirom na to da Maja vodi decu u školu i da imaju prevoz do kuće koji je ona organizovala, to mi malo ublažava zabrinutost. Bila sam tamo i znam kako je, oni idu auto-putem jer imaju mnogo da putuju do škole i tuda ih vraćaju, pa su na neki način sigurni. Ali koliko je uopšte čovek tamo bezbedan kada izađe na ulicu? Stresno je do te mere da ne znaš šta će se desiti. Jedva čekam da se vrate - iskreno je rekla pevačica za Kurir.

Cakana je nedavno imala operaciju oka, a uskoro će operisati kataraktu i na drugom oku, pa nakon toga planira da ode kod kćerke i unučića.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin

Najnovije vesti