Predstava "Klackalica za odrasle": Kako se prodaje život radi postizanja moći (video)

Predstava "Klackalica za odrasle": Kako se prodaje život radi postizanja moći (video)

Autor: | 19/04/2016

0
Ekipa koju ćete zavoleti i uz koju ćete se smejati do suza

Predstavu "Klackalica za odrsale" je do sada pogledalo više od 3.500 hiljade ljudi u kratkom roku, za samo pet izvođenja.

Pošto nam se retko dešavaju prilike u kojima ćemo uživati i smejati se sasvim običnim, a tako "neobičnim" životnim situacijama, predstava je "prerasla" početne korake i zbog svoje energije i sjajne glumačke ekipe, koju je publika zavolela, ona se seli u Dom sindikata.

Ljubitelji pozorišta i dobre komedije će predstavu imati prilike da pogledaju 25. maja, na Dan mladosti, u Domu sindikata.

Glumica Jelica Kovačević kaže da u životu ništa nije slučajno, pa tako ni ovaj datum kada se igra predstava:

- Dan mladosti, slet, neko lepše i bezbrižnije vreme, dan kada su se svi radovali, smejali, uživali... Idealan dan za predstavu kao što je ova. Zaista se treba malo prisetiti te stare energije, tog nekog poleta, (sleta) i doći u Dom sindikata da nas pogledate i uživate. - kroz smeh objašnjava lepa glumica razlog zašto treba tog dana doći i videti ovu čudesnu "Klackalicu".

Inače na sceni pored Jelice su i glumci Nenad Okanović i Milan Kovačević, a predstava je rađena  po tekstu Božidara Peševa.

Ovo je priča o laži, zbunjenosti, nemoralu koji svoj vrhunac doživljava u životima glavnih llikova. Priča o prevari, slavi, zaluđenosti novcem, moći i svim materijalnim.

Spremnost i nesvesnost likova koji su spremni da kroz apsolutnu laž igraju život i prodaju ga radi postizanja moći i nadmoći nad svime što oni smatraju da im je na putu do zamišljenog cilja.

Kroz komičnu i urnebesno smešnu dramu se provlači priča o prijateljstvu, muško ženskim odnosima, karakternoj prostituciji i uvlačenje svih članova porodice u isti krug prevare.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo