Leontina Vukomanović: Filip mi finansijski ne pomaže, ali je svakako dobar otac

Leontina Vukomanović: Filip mi finansijski ne pomaže, ali je svakako dobar otac

Autor: | 22/04/2016

0

Kantautorka Leontina Vukomanović koja je pre nekoliko godina stavila tačku na emotivnu vezu sa muzičarem Filipom Patom sa kojim ima ćerku Luciju, kaže da dete sama odgaja.

- U finasijskom smislu on mi ne pomaže, nema takvu obavezu, ali je svakako dobar otac - kaže Leontina.

Leontina i Filip Pat venčali su se u maju 2009. godine, posle samo tri meseca zabavljanja. Dobili su ćerku Luciju, ali su se novembra 2013. razveli.

Tri godine posle razvoda kantautorka nema loših reči za svog bivšeg supruga, iako on ne pomaže finansijski u odgajanju njihove ćerke, što je praksa posle razvoda.

Svoju ćerku vaspitava tako da ne bude opterećena materijalnim stvarima.

- Materijalne stvari uopšte nisu važne. Bitnije je ono što nosiš u srcu. Mislim da bi svaka majka trebalo u tom smeru da vaspitava svoje dete - kaže Leontina za „Blic”.

Na pitanje da li ona trenutno nekog nosi u srcu kaže:

- Nemam vremena ni za sebe, a kamoli za ljubav. Sve vreme posvećujem detetu - ističe i u šali kaže da oko sebe uvek ima desetine muškaraca.

- Ali samo kada se pojavim na nekom događaju!

Njen muškarac, kaže, mora da bude u jednom poseban:

- Moj muškarac mora da bude nevidljiv!

Leontina je ovih dana najviše fokusirana na posao.

- Moje pesme koje pišem žive u kolegama. Mnogo je manji stres i odgovornost kada ne moraš da vodiš računa o drugim stvarima, kada nisi izvođač. Došla sam u godine kada moram da razmišljam o svom životu drugačije. Već dve godine sam na odgovornoj funkciji pomoćnika direktora Beogradskog kulturnog centra i dosta stvari radimo za decu i za unapređenje njihovog edukavnog i kulturnog života, tako da ne razmišljam o pevačkom povratku. A isto tako nisam u godinama kada bi mi to bilo interesantno - iskrena je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević