Jelena Tomašević: Podetinjila sam uz "Zvezdice"

Jelena Tomašević: Podetinjila sam uz "Zvezdice"

Autor: | 22/04/2016

0


Vlasnicu jednog od najlepših glasova domaće muzičke scene Jelenu Tomašević svakog petka gledamo u ulozi žirija dečjeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”.

Blagu, nežnu i osećajnu mentorku mladi pevači su odmah zavoleli, a to dokazuje i činjenica da najčešće pevaju upravo Jelenine hitove.

Malo stariju publiku pevačica je osvojila anđeoskim vokalom i romantičnim baladama koje kod slušalaca izazivaju lavinu emocija.

Kada je prihvatila da “sudi” u “Pinkovim zvezdicama”, supruga glumca Ivana Bosiljčića nije ni pretpostavljala šta je čeka.

- Odlučila sam da budem deo žirija kako bih iskustvom i savetima pomogla dečici da poboljšaju svoju interpretaciju - kaže pevačica za “Novosti”.

- Tu sam da im budem podrška, a ne da im “rušim Sneška Belića”. Mnogo su mladi i tek treba da se razvijaju kao ljudi i pevači koji će jednog dana moći dostojanstveno da se bave ovim poslom. Većina bi mogla odmah da napravi karijeru, ali im nedostaju godine, životno iskustvo i prave pesme.

Da li vas je ova uloga promenila?

- Oplemenila me je i dodatno raznežila. Imala sam prvo emotivno otvaranje na televiziji upravo u ovom šouu, kada je Marija Serdar izvodila moju pesmu “Jutro”. Naša deca su pokazala koliko talenata imamo u regionu.

Doživljavate li emotivno odnos sa svakim učesnikom?

- Pristupam im sa mnogo ljubavi i uvek sve gledam sa pozitivne strane. Njihove nedostatke ne ističem u prvi plan, već im dajem praktične savete. Oni su sada u pubertetu ili su veoma mali i od komarca prave magarca, zato smatram da im se treba obraćati sa razumevanjem i toplinom, a ne kao odraslim osobama.

Ima li vaša kćerka pevački gen?

- Nina sa četiri godine, kao i mnogi njeni vršnjaci, pokazuje interesovanje za pevanje, izmišljanje pesmica, crtanje, igranje... Imaće potpunu slobodu da bira čime želi da se bavi. Suprug i ja ćemo je uvek podržavati.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Najnovije vesti