Suzana Mančić: Simon pomaže finansijski i meni i deci

Suzana Mančić: Simon pomaže finansijski i meni i deci

Autor: | 29/04/2016

0


Suzana Mančić nedavno je izazvala brojne negativne komentare u javnosti kada je ispričala da joj je za mesec dana života potrebno 2.000 evra.

Zato su voditeljku je pitali na koji način zaradi toliki novac, kao i to da li je finansijski pomaže nevenčani suprug bankar, Simon Ocomokos.

- Živim životom zvezde, ne živim životom običnog čoveka, jer i jesam zvezda. Moj život je skup, to što sam rekla da mi je potrebno 2.000 evra, to je smešno za troškove i način života kojim mi živimo. Naravno, Simica svaki put dotura novac u naš budžet. On vodi računa o meni i mojoj deci, on je taj koji nas pomaže finansijski. Radi to što bi radio svaki muž ili svaki čovek koji brine o svojoj ženi i deci. Moju decu tretira kao svoju, iako ima svoje naslednike. To kako se on odnosi prema mojoj deci, to je jedna velika karakteristika balkanskog patrijarhata - ističe Suzana, koja dodaje na koji način ona zarađuje novac za sebe.

- Naučila sam od malih nogu da radim. Radim na dve televizije, pišem knjige i imam svoju marketinšku agenciju. Ćerka Natalija mi kaže: "Znaš, mama, ti se dobro naradiš". Ponekad uspem da zaradim i više od 2.000 evra. Pitajte moje poreznike i knjigovođu, treba biti pametan i vredan - ističe Suzana.

Na pitanje da li bi ćerke pre savetovala da se dobro udaju ili da rade za platu od 30.000 dinara, ona kaže:

- Uvek ih savetujem da nađu dobrog čoveka i da njihov izabranik bude onaj pravi. Naći dobrog partnera koji ti odgovora, to je zapravo dobra udaja. Ali volela bih da Natalija ostane u našoj zemlji, razgovarale smo da se ovde zaposli. Jeste da se u Srbiji živi skromno, ali ovde si svoj na svome, jer su ti tu porodica i familija - objašnjava voditeljka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Mirko Tabašević hellomagazin
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još