Britansku javnost uzburkala navodna afera Bobe Živojinovića i princeze Dajane

Britansku javnost uzburkala navodna afera Bobe Živojinovića i princeze Dajane

Autor: | 29/04/2016

0

Bivši srpski teniser i suprug Lepe Brene, Boba Živojinović izjavio je da je bio u vezi sa britanskom neprevaziđenom i neprežaljenom ikonom ledi Dajanom, krajem osamdesetih godina.

On je rekao da je "postao blizak sa princezom" posle jednog meča, piše "Dejli mejl" i navodi kako je Živojinović tada bio u vezi sa svojom verenicom, a Dajana u braku sa princom Čarlsom.

Boba je rekao da je Dajana volela da ga gleda sa tribina dok je igrao na Vimbldonu, i da nije želela da odlazi u VIP deo, već bi ga gledala iz prvog reda kraj terena kako bi mu bila bliže.

- Pitala me je da li sam ja teniser sa najbržim servisom, i ja sam odgovorio potvrdno. Zatim me je pitala da li i dalje serviram dobro, a ubrzo posle toga smo počeli da se viđamo - ispričao je Boba, dodavši da se to desilo 1987. godine, prenosi "Dejli mejl".

 

- Bila je divna žena. Sa njom sam mogao da razgovaram o svemu tako da su i najjednostavnije stvari postajale fascinantne...

Ne želim da pričam o tome u detalje jer nje više nema među nama.

Ono što mogu da kažem da je bilo divno da vam neko poput nje dolazi da vas gleda i da vam daje podršku dok igrate. Nikada do tada mi se nije desilo da mi neko iz kraljevske porodice pruža podršku - rekao je Boba prenosi DejliMejl.

Živojinović je još dodao kako se njegov sin Filip seća princeze i da mu nije poverovao kada mu je otac objasnio ko je ona ustvari.

- Kada sam mu rekao da je ona prava princeza, bio je iznenađen, pošto svako dete ima u svojoj mašti predstavu o tome kako bi princeze trebale da izgledaju. Bio je zbunjen, ali Dajana je bila divna sa decom i razumela ga je.

Reakcije koje je članak izazvao uzburkale se britansku javnost, a komentari na ovaj članak su od brutalnih gde osuđuju princezu da je "švrljala", do onih koji ne veruju da je ičega bilo između princeze i Bobe. Živojinovića skraćeno zovu Slob, nazivaju ga čovekom koji želi 15 minuta slave preko nje i da je bolje bilo da nikada nije progovorio o njihovom poznantvu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/printscr