Miloš Krasić sprema glamurozno veselje povodom krštenja ćerke

Miloš Krasić sprema glamurozno veselje povodom krštenja ćerke

Autor: | 03/05/2016

0

Proslavljeni fudbaler Miloš Krasić sa suprugom Mirjanom početkom juna napraviće glamurozno slavlje povodom krštenja njihove ćerke Sofije, drugog rođendana sina Mihajla, kao i godišnjice crkvenog braka.

Krasići će Sofiju krstiti u jednom od manastira na Kosovu, nakon čega će raskošno slavlje upriličiti u Novom Sadu. Za dobru atmosferu biće zadužene Dara Bubamara i Viki Miljković.

- Pripreme za krštenje se polako privode kraju jer Miloš i Mirjana žele da sve protekne kako treba, pa su sa organizacijom počeli ranije. Oni će tokom dana krstiti Sofiju na Kosovu, u manastiru u kraju odakle inače potiče porodica Krasić, a u kojoj je fudbaler krstio i drugo dvoje dece. Nakon što sa kumovima završe čin krštenja, porodica Krasić će se zaputiti u Novi Sad, gde će u jednom poznatom restoranu napraviti glamurozno slavlje za oko dvesta zvanica. Na porodičnoj proslavi će se naći veliki broj Miloševih saigrača iz Poljske, bivših saigrača iz Srbije, ali i rodbina i prijatelji bračnog para. Fudbaler će ujedno iskoristi letnju pauzu kako bi proveo što više vremena sa porodicom i organizovao ovo slavlje, koje sa nestrpljenjem iščekuju jer nemaju tako često priliku da sve drage ljude okupe na jednom mestu - kaže neimenovani izvor blizak sportisti, a piše "Alo!".

Već su se dogovorili da im na slavlju pevaju Dara i Viki, a pošto je poznato da i Miloš voli na slavljima da zapeva, ne sumnjam da će se i on latiti mikrofona. Bubamara i Miljkovićeva uvek se rado odazivaju Krasićevom pozivu jer je poznat kao galantan domaćin koji daje veliki bakšiš. Osim krštenja Miloš i Mirjana će tog dana proslaviti i godišnjicu braka, pošto su se pre tri godine na isti datum venčali u crkvi. Pored Sofijinog krštenja, njihove godišnjice venčanja, slavljenik će biti i sin Mihajlo koji puni dve godine, pa je trostruko slavlje dodatni motiv ponosnih roditelja da ga isplaniraju do najsitnijih detalja. Miloš i Mirjana će i nakon slavlja ostati u Novom Sadu, gde inače žive dok nisu u Poljskoj, gde fudbaler trenutno igra za prvoligaški klub Lehija iz Gdanjska. Bračni par koristi svaki trenutak kako bi doputovao u Srbiju i uživao u okrilju porodice, koja im nedostaje - kaže izvor.

Za razliku od mnogih srpskih fudbalera, koji kada se presele van granica naše zemlje zaborave odakle su potekli, to nije slučaj sa Milošem Krasićem. On je i prošle godine u junu, sa suprugom Mirjanom i kumovima krstio sina Mihajla u jednom od manastira u Kosovskoj Mitrovici, gde je i on kršten kada je bio mali. Tada nisu pravili veliko slavlje, već su u pratnji kumova i roditelja obavili ovaj sveti čin.

Inače, Sofija je njihovo treće dete koje su dobili na Božić ove godine, kada se Mirjana porodila u Novom Sadu. Podsećanja radi, Miloš i Mirjana imaju troje dece, jedno petoipogodišnju Milu, jednoipogodišnjeg Mihajla i petomesečnu Sofiju.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Nemanja Atanacković hellomagazin
Tagovi: Miloš Krasić

Najnovije vesti