Jelena Janković: Lekari su sumnjali da imam rak, ali je srećom sada sve u redu

Jelena Janković: Lekari su sumnjali da imam rak, ali je srećom sada sve u redu

Autor: | 05/05/2016

0


Posle teškog perioda oporavka od povrede ramena, teniserka Jelena Janković ponovo je spremna da se vrati na teren, sigurna da je čekaju još mnogi trijumfi.

Iako se kroz bogatu karijeru susretala sa povredama, poznata tridesetjednogodišnjakinja ovog puta prošla je kroz znatno težu životnu epizodu, jer su lekari posle prvog pregleda sumnjali da ima rak.

- Iza mene je izuzetno težak period. Povredila sam rame, jedan mišić koji je povezan sa leđima, što mi je stvaralo jake bolove čak i dok dišem. Povreda se nije desila na terenu, već usled podizanja veoma teških torbi u kojima je bila sportska oprema. Svaka je imala oko dvadeset pet kilograma, a ja sam podigla nekoliko njih i odmah sam osetila da mi se nešto u ramenu poremetilo, zbog čega sam otišla na lekarski pregled - počinje priču Jankovićeva.

- Već pri prvom pregledu utvrđeno je da imam cistu na vratu, za koju su u prvom trenutku posumnjali da je reč o raku i usledili su dani pakla. Radili su mi dodatne analize, to jest biopsiju tkiva na vratu, a period u kome sam čekala rezultate bio je jedan od najtežih u mom životu. Hvala Bogu, kada su stigli razultati, pokazali su da nije reč o opakoj bolesti, ali hirurškim zahvatom odstranjeno mi je tkivo koje nije bilo zdravo i sada sam dobro - iskreno govori Jelena, poznata po tome da ni pred jednim izazovom ne posustaje.

- Bilo je zaista teških trenutaka i preispitivanja, ali je na kraju ipak pobedila ljubav prema sportu.

Ceo intervju sa uspešnom srpskom teniserkom pročitajte u novom broju Hello! magazina.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Arhiva Hello, Facebook
Tagovi: jelena jankovic