Alka Vuica nema lepa iskustva: Biti ljubavnica je ponižavajuće za ženu

Alka Vuica nema lepa iskustva: Biti ljubavnica je ponižavajuće za ženu

Autor: | 18/05/2016

0

Alka Vuica, hrvatska pevačica i tekstopisac poznata je po veselom duhu ali i zanimljivom životu.

Njoj ljubavi nikada nije manjkalo, ali kako kaže, imala je svakakvih situacija. Objasnila je da nije varala ali da je imala svakakvih muškaraca pored sebe.

- Ja sam imala pacijente od frajera koji su uvek želeli da se maze sa mojim prijateljicama. I zato sam bila prevarena, ali ja nikad nisam varala - ispričala je Alka.
Međutim, njoj nije smetalo ni da bude ljubavnica ali ne nosi lepe utiske iz takvih veza.

- Joj, nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču - rekla je ona i priznala da je ljubavnica bila dva puta.
Na kraju se osvrnula i na ono što mnoge zanima, da li je bila u vezi sa ženom.

- Osamdesetih je to bilo jako moderno. Nisi bila faca ako nisi imala prijateljicu sa kojom si se mazila. Nisam nikad bila zaljubljena u ženu, ali sam imala iskustvo sa ženama. I to su prelepa iskustva. Ja zapravo mislim da su svi ljudi biseksualni i da je većina odnosa bazirana na seksualnosti. Ja imam prijateljice koje me nikad nisu privukle, ali i žene koje su me odmah privukle ali i ja njih - zaključuje Alka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: alka vuica