Amerikanci o Pesmi Evrovizije: Sanjin loš plasman niko nije očekivao

Amerikanci o Pesmi Evrovizije: Sanjin loš plasman niko nije očekivao

Autor: | 18/05/2016

0


Ugledni američki internet portal „Hafington post“ kritikuje ovogodišnje takmičenje navodeći da je Srbija trebalo da bude u vrhu tabele, a Bugarska negde na dnu. Španija je imala sjajnu pesmu, a Malta nije zaslužila loš plasman.

Po mišljenju „Hafington posta“, najveći greh je to što je srpska predstavnica Sanja Vučić sa pesmom „Goodbye“ završila na 18. mestu.

- Najveće razočaranje je svakako plasman Sanje Vučić, čiji nastup i pesmu mnogi upoređuju sa Marijom Šerifović i „Molitvom“. Njen nastup je bio pun emocija, a poruka jasna. Ipak, imala je veoma loš plasman i osvojila 18. mesto. To niko nije očekivao - piše „Hafington post“.


Drugi fijasko Evrope predstavlja jako loš plasman španske predstavnice Barei, koja je zauzela 22. mesto.

- Španija je još jednom ušla u takmičenje sa briljantnom pesmom koja je bila i te kako popularna kod fanova. I još jednom, pesma nije ušla ni u top 20. Evropo, želimo da znamo zašto si rekla „ne“ ovoj pesmi - pitaju se iz ovog portala.

Dalje, svi su šokirani činjenicom da Češka nije dobila nijedan glas od publike. Zaista? Nemoguće da niko nije glasao za tu zemlju, pitaju se u Hafington postu.

- Jedan od „najvećih zločina“ ovogodišnjeg takmičenja je to što Češka nije dobila nijedan glas u televotingu. Iako joj je žiri dao 41 poen, Evropa i Australija su odlučile da Gabrijeli, koja je predstavljala ovu zemlju, ne daju nijedan poen. Evropo, šta se dogodilo - navodi se dalje.

Trudna predstavnica Malte Ira Losko, oduševila je sve svojim seksi stajlingom, dubokim dekolteom i golom nogom, ali, iako je po kladionicama zauzimala visoku poziciju, ispala je iz top 10 nakon glasanja publike.

- Malta je imala dobar povratak na Evrosong i čitave nedelje iza nas bila je među najpopularnijim. Međutim, stvari su krenule nizbrdo kada je, po mišljenju sudija, završila na četvrtom mestu, a publika joj je dala jedva 16 poena. Tako je ispala iz top 10 i završila na 12. mestu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello!, Guliver/Getty hellomagazin

Pročitajte još