Aleksandra Prijović imala tremu, Živojinovići je bodrili na nastupu

Aleksandra Prijović imala tremu, Živojinovići je bodrili na nastupu

Autor: | 19/05/2016

0
Aleksandra Prijović nastupila je na jednom prestoničkom splavu i to pod tremom kakvu ne pamti. Sve to je razumno kada zna ko je gleda dok je na bini. Naime, na splavu su je podržavali muškarci porodice Živojinović.- Večeras imam neverovatnu tremu. Ne pamtim kada sam imala ovakvu tremu. Tu je Filip, tu je i Boba i Stefan i Viktor, svi su došli da me podrže - rekla je ona.Međutim, Lepa Brena se nije pojavila ali je Aleksandra otkrila da joj je ona neverovatna podrška.- Ona mi je velika podrška i daje mi savete kao da sam njeno dete. Ona večeras nije došla jer ne izlazi u klubove - otkrila je Aleksandra.

A photo posted by @aleksandraprijovic on Apr 29, 2016 at 2:36pm PDT


Prijovićkina veza sa Filipom Živojinovićem naišla je na razne komentare, pa je nedavno objavljeno i da su raskinuli. Aleksandra je to demantovala na svom Instagram profilu ali i još jednom objasnila o čemu je reč.

- Na to više nemam nikakav komentar, ja džaba demantujem. Demantujem, demantujem i oni opet pišu šta hoće. Mi smo došli zajedno, nemam više šta da kažem.

Mlada pevačica biće zadužena i za muziku tokom punoletstva Anastasije Ražnatović, a kako kaže, poziv je dobila lično od Cece, što joj je velika čast.

- Pozvali su me ona i njena drugarica i ja sam naravno pristala, ko ne bi. Tačno je i da neću naplatiti ništa jer ja se vodim takvom politikom da svojim kolegama nikada ne naplaćujem nastupe na njihovim proslavama - zaključila je Aleksandra pred kamerama emisije "Exkluziv", a prenosi Kurir.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram