Zorannah objavljuje ljubavni roman: Negativni komentari me ne zanimaju

Zorannah objavljuje ljubavni roman: Negativni komentari me ne zanimaju

Autor: | 27/05/2016

0


Nakon što je postigla veliki uspeh svojom debitantskom knjigom, modna blogerka Zorana Jovanović upustila se u novi književni pokušaj, a ovog puta napisala je roman.

I to ljubavni.

Zorannah je i ranije najavljivala da se neće zaustaviti na prvoj "lajfstajl" knjizi, i tvrdi da je ne zanimaju negativni komentari jer je u svetu sasvim normalno da blogeri pišu knjige.

- Tokom boravka u jednoj knjižari u Americi, fotografisala sam ceo jedan zid i stalak sa knjigama koje su napisali blogeri i jutjuberu, i kojie su maltene bestseleri. Htela sam da okačim tu sliku i da svima pošaljem jasnu poruku, ali sam odustala - rekla je Zorana gostujući u emisiji "Grand magazin" i dodala da joj je objavljivanje romana dugogodišnja želja.

- Ja sam neko ko obožava da čita i imam pun tavan knjiga. Prvu knjigu koju sam izdala je "lajfstajl" knjiga gde nema previše teksta već puno slika. Sada izlazi moja druga knjiga koja je roman. Mladalački, ljubavni roman. Jako slatka priča, ali ne bih puno da otkrivam - kaže Zorana.

- Roman sam jako dugo želela da napišem. Bio je plan da bude biografski, ali sam odustala od te ideje jer ne želim svoju intimu da delim sa svima. Devojka likom podseća na mene, ali nema veze sa mojim životom. Kreće sa štampom ovih dana i uskoro izlazi. Nemam tremu jer sam sve već prošla, a negativni komentari me ne zanimaju. Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Arhiva Hello!