Mateja Kežman: Nisam protivnik braka, poštujem ga kao instituciju

Mateja Kežman: Nisam protivnik braka, poštujem ga kao instituciju

Autor: | 30/05/2016

0

Iako je u dugoj ljubavnoj vezi s Tarom Šumonjom, fudbalski as Mateja Kežman, koji već ima četvoro dece, kaže da ipak za sada ne planira još jedno dete.

- Misiju oca sam zasad završio. Mislim da sam ja svoje uradio, ali "nikad ne reci nikad". U suštini, život je čudo. Svaki dan donosi nešto novo. Glupo je pričati unapred. Stvari bi trebalo da idu svojim tokom - objašnjava Kežman.

Ima troje dece s bivšom suprugom Emilijom - Lazara, Aleksandru i Jakova, kao i sina Filimona, koga je dobio iz veze s Marijom Perković.

Njihovo odrastanje doživljava vrlo emotivno.

- Imam predivnu decu. Hvala bogu, neka samo rastu. Pokušavam da ih vaspitavam onako kako je mene vaspitavao moj otac. Da pre svega budu pošteni ljudi - kaže za Mateja Kežman.

On istinski može da se pohvali da mu roditeljska uloga odlično ide. Trudi se da naslednike vaspitava razgovorom.

- Moja deca kažu da sam dobar otac. Nikada u životu nisam digao ruku na njih. Trudim se da razgovorima rešavam svaki problem i vidim da to uvek i urodi plodom. Želim da dogovorom sve postignemo - napominje Kežman.

Nekadašnja fudbalska zvezda veliki je ljubitelj društvenih mreža, na kojima često objavljuje fotografije sa svojim izabranicom Tarom. Iako su u već dužoj ljubavnoj vezi, par zasad ne planira da stane na ludi kamen.

- Nisam protivnik braka. Bio sam jednom u braku. Nažalost, ispalo je možda onako kako nisam očekivao. Ali u suštini, to je život. Iz tog braka imam predivnu decu. Poštujem i dalje brak kao instituciju i videćemo šta će doneti životni tok - kaže Mateja Kežman.

On zasad uživa u ljubavi i u svakom trenutku provedenom s Tarom, a kako su lepi dani počeli, ovaj dvojac se uskoro seli na njihovu omiljenu destinaciju.

- Leti sam na moru. Često idem na Adu Bojanu u Crnoj Gori, ali i u Hrvatsku. Zimi skijam na Kopaoniku. Volim prirodu i ekstremne sportove koji mi odgovaraju. Trudim se da se pazim i zasad nisam imao nijednu ozbiljnu povredu. Leti najviše volim surf - kaže Mateja Kežman.

Kežmanov brak s Emilijom bio je prilično turbulentan, posebno poslednjih godina pred razvod. Međutim, posle rastave, svako je krenuo svojim putem.

- Sa bivšom suprugom sam u dobrim odnosima. U kontaktu smo zbog dece - ispričao je Mateja Kežman.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Zoran Sinko, Instagram hellomagazin
Tagovi: Mateja Kežman