Izgladili odnose: Bojana Đurđević pomaže Vladimiru Stojkoviću da se ponovo oženi

Izgladili odnose: Bojana Đurđević pomaže Vladimiru Stojkoviću da se ponovo oženi

04/06/2016

0


Vladimir Stojković je sada u odličnim odnosima sa bivšom suprugom Bojanom Đurđević uprkos svim razmiricama i skandalima koje su imali tokom razvoda.

Golman izraelskog kluba Makabi Haifa i njegova bivša supruga Bojana, sa kojom ima sina Lava, rešili su da zaborave sve svađe koje su imali nakon razvoda.

Nakon što se manekenka po drugi put udala i dobila dete, ona je odlučila da se iselili iz stana koji je od Vladimira dobila na doživotno korišćenje, ali za pozamašnu svotu novca od 80.000 evra. Od tada Bojana i Vladimir su izgladili odnose i rešili da zaborave sve uvrede koje su jedno drugom uputili tokom brakorazvodne parnice. Čak, ona mu pomaže da se što pre oženi.

- Bojana je sada srećna i ispunjena žena. Shvatila je da će nju i Vladimira uvek povezivati sin Lav, i više nije želela da nastavi sukobe s njim. Razgovarali su i shvatili da bi zarad sina Lava trebalo da ostanu u korektnim odnosima - kaže neimenovani izvor "Blica".

- Dok je Lav kod oca u Izraelu, Bojana je u Beogradu sređivala papire za crkveni razvod kako bi Stojković mogao da se oženi svojom sadašnjom devojkom Valentinom, s kojom se nedavno verio. S obzirom na to da je sada sve regulisano i da Bojana i Vladimir više nisu muž i žena ni pred bogom, golman će početkom jula organizovati svadbu - dodaje izvor.

Valentina Pupović već je odabrala haljinu koju će nositi na svadbi, a u pitanju je glamurozna haljina kreatora Darka Kostića koja košta oko tri hiljade evra.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet&Style/Bojan hellomagazin

Najnovije vesti