Kraj karijere duge 55 godina: Tereza Kesovija zauvek napušta scenu

Kraj karijere duge 55 godina: Tereza Kesovija zauvek napušta scenu

Autor: | 07/06/2016

0

Tereza Kesovija nakon 55 godina karijere rešila je da zauvek napusti scenu. Zakoračivši u osmu deceniju života, ona se susrela sa zdravstvenim tegobama zbog kojih je primorana da se oprosti od publike.

Poznata muzička diva sve slabije čuje, zbog čega će staviti tačku na svoju karijeru, ali ne pre nego što objavi poslednji album i krene na turneju širom Hrvatske.

- Neću ni od koga da se opraštam. To je tužno, a ja nisam tužna osoba - rekla je pevačica za RTL.hr.

Ona je istakla i da se ne snalazi u vremenu u kojem seksepil prodaje sve, jer dolazi iz vremena u kojem su pevačice zaista i pevale. Ipak, jedna atraktivna zvezda joj je ipak zapala za oko.

- Ja ću sada izazvati buru komentara ili ne znam čega, ali ja kada vidim Nives Celzijus koja je prekrasna žena, ništa na njoj veštačko nije, a zna da peva. Ljudi kažu da nema pojma, pa neka im Bog oprosti, moraju je malo bolje slušati - hvalila je Tereza Nives Celzijus.

Istinska diva s velikim iskustvom i dalje svojim mladolikim izgledom izaziva zavist mlađih kolegica. Kažu da žele Terezinog doktora za lepotu. Ali, njen izgled, čini se, ima sasvim drugačije izvorište.

- Mislim da je tajna u temperamentu, u nekoj energiji koju nosim od početka - istakla je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: tereza kesovija

Pročitajte još