Iskreno Cecino priznanje: Kada pomislim na Željka, prvo me obuzme bezbrižnost

Iskreno Cecino priznanje: Kada pomislim na Željka, prvo me obuzme bezbrižnost

Autor: | 10/06/2016

0

Uoči svog 43. rođendana, Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu i otkrila na koje se sve načine borila sa velikim životnim nedaćama, ali i šta je dobila udajom za Željka Ražnatovića.

Bila mi je potrebna ogromna, nadljudska psihička snaga da preživim sve što mi se u životu dešavalo, ali nisam imala drugog izbora nego da se borim. Znate, ako se čovek previše okreće i gleda unazad, propustiće priliku da vidi šta stoji ispred njega - kaže Svetlana Ražnatović, koja će 14. juna napuniti 43 godine, a sudeći po tome šta je do sada preturila preko leđa, mogla bi da ih ima duplo više.

Za svaki rođendan pravila sam veliku žurku. Ipak, u poslednjih nekoliko godina nije mi bilo do toga. A ako slavlja ne bude i ove godine, rođendansku želju ću svakako poželeti. Iako mi se do sada nijedna nije ispunila, neću odustati - kaže pevačica za "Blic ženu".

O njenom životu se sve zna. Brzo je prešla put od slatke devojčice iz Žitorađe do devedesetih kada je njena karijera nadmašila sva očekivanja. Udajom za Željka Ražnatovića Arkana dobila je mnogo više od novog prezimena koje nosi i danas, 16 godina nakon njegove smrti.

Kada danas pomislim na Željka, prvo me obuzme osećaj bezbrižnosti. Toliko sam uživala u tome da mogu da budem supruga i majka… Otkad njega nema, taj osećaj se neće ponoviti - otkrila je Ceca.

Komentari (0)

Loading
Bojan Svet&Style