Poznate dame otkrivaju koja je tajna strasti koja dugo traje

Poznate dame otkrivaju koja je tajna strasti koja dugo traje

Autor: | 10/06/2016

0

One su otvorene, nemaju problem da jasno i glasno kažu ono što misle, pa čak kada je reč o seksu, strasti, ljubavi i onom pravom muškarcu.

Evo nekoliko priča, ali i saveta od naših poznatih dama...

Marijana Mateus

Jednom prilikom je objasnila da muškarac mora da ima dve stvari da bi bio dobar u krevetu – i ni jedna od njih nema veze sa veličinom polnog organa.

- Seks je ključ uspeha. Veoma sam strasna žena, i kod mene ne može da prođe muškarac koji nije dovoljno pametan i potentan. Volim zgodne muškarce, ali biram pametne jer su oni sposobni, moćni, a onda i lepi. Važna je i naša konverzacija – ispričala je tada modna kreatorka.

Goca Tržan

Foto: Mirko Tabašević

Temperamenta pevačica je u braku sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem i ne krije da im je seks odličan. Ona je jednom prilikom rekla da je bila sa 20, 30 muškaraca u svom životu, a tajna strasti koja dugo traje je u - ljubavi.

- Raša i ja smo sigurni u ljubav i on se ne boji da ću ga pokvariti.Naša veza se zasniva na uzajamnom poštovanju i razumevanju. To je tajna uspeha naše ljubavi – ističe ona. Pevačica je jednom prilikom na Tviteru napisala da će hranu zameniti seksom, što zvuči kao sjajna ideja u ove letnje dane.

Suzana Mančić

Foto: Mirko Tabašević

Suzana je jedna od onih retkih žena koje o seksu govore otvoreno, što je velika hrabrost u Srbiji. Priznala je da je imala podosta partnera, i da se toga uopšte ne stidi jer je volela i bila voljena. Isto tako je priznala i da bez seksa ne može da izdrži pola godine. Iako joj je je žao što nije našla jednog muškarca s kojim bi bila celog života, iz iskustva zna koje su najbolje poze.

- Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima to preporučujem jer je bilo veoma uzbudljivo i strastveno. Ništa mi nije smetalo, ništa me nije žuljalo, toliko je bilo lepo – kaže voditeljka, dodajući da je seks u vodi precenjen.

Seka Aleksić

Pevačica je prošle godine uspela da dovede svoju liniju do savršenstva, a iako mnogi misle da su za to zaslužni samo zdravi sokovi i redovna poseta teretani, pevačica ne krije da vežbanje često nastavi u krevetu – sa mužem.

- Moram da priznam da žene lažu ako kažu da i seks ne doprinosi dobrom izgledu i liniji! Zato je moja linija sada savršena. Seks je jedan od faktora za dobar i uspešan brak Ukoliko konstantno postoji hemija između vas i vašeg partnera, onda je život lepši – poručuje ona.

Nataša Bekvalac

Foto: Janko Petković

Novosadska barbika je u jednom gostovanju izrekla ono što sve žene zaista misle o seksu i muškarcima.

- Vi muškarci, u stvari, često ne znate koliko ne znate. U principu, uvek volim da uzmem stvar u svoje ruke i budem – gore – objasnila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti