Miloš Krasić: Slavlje sinu u čast (foto)

Miloš Krasić: Slavlje sinu u čast (foto)

Autor: | 19/06/2016

0


U porodici fudbalera Miloša Krasića i njegove supruge Mirjane uvek ima povoda za slavlje, a poslednje u nizu organizovali su u čast drugog rođendana sina Mihajla.

Srećni roditelji tog dana sve su podredili svom mališanu, a osim slavljenika, glavne zvezde dečje žurke bile su njegove sestre, petoipogodišnja Mila i petomesečna Sofija.

Za pripremu zabave bila je zadužena ponosna majka, a kao idealno mesto izabrali su dečiju igraonicu “Play” u Novom Sadu, gde često vode svoju decu.

- Sve što se tiče organizacije slavlja prepustio sam supruzi koja ima dosta iskustva u tome i pravi je stručnjak za te stvari, a imala je i veliku pomoć zaposlenih u igraonici. Ovo je bio odličan povod da okupimo naše prijatelje i podelimo radost sa njima, ali nam je bilo najvažnije da na slavlju bude što više dece - počinje priču fudbaler, koji trenutno brani boje poljskog kluba “Legija”.


- Mihajlo je još mali da bi se zaista radovao svom rođendanu, ali smo mu danima postavljali pitanja: “Kome je rođendan?” “Ko će da duva svećice?” Znao je da pokaže da je to on. Najviše ga je obradovalo to što na slavlju ima mnogo dece i kolača, tako da je sve vreme bio presrećan. S druge strane, Mira i ja bili smo mnogo srećni što sam ja trenutno na letnjoj pauzi, tako da je naša porodica mogla da bude na okupu, što nije uvek slučaj, ali to je mali problem koji prati sve porodice fudbalera, pa i našu.

U skladu sa interesovanjima dvogodišnjeg dečaka koji, kao i otac, obožava loptu, čitava dekoracija bila je sa motivima fudbala, pa je tako na torti bila lopta, kao i na kapkejkovima i drugim poslasticama za mališane.

- Još je rano da pričamo o tome da li će Mihajlo naslediti tatu, ali sam presrećan što je dečak koji voli da se igra loptom i da je šutira, za razliku od dece u njegovom uzrastu, koja je uglavnom samo preskoče. Zato smo odlučili da na slavlju bude sve u znaku fudbala i deci se to dopalo - u dahu govori Miloš.

- I naša najmlađa Sofija bila je sa nama, ali samo jedan sat, posle čega smo morali da je odvedemo kući, jer je jako mala. S druge strane, Mila je bila prava starija sestra, koja se jako radovala bratovljevom rođendanu i dočekivala goste.

S obzirom na to da su zbog rođenja najmlađe kćerke prethodnih meseci uglavnom bili razdvojeni, porodica Krasić planira da od naredne fudbalske sezone ponovo bude na okupu, pa će se Mirjana i njihovo troje mališana pridružiti Milošu u Poljskoj.

- Presrećni smo što smo dobili još jednog anđela, ali tokom prvih meseci Sofijinog života bilo je praktičnije da Mira i deca budu u Novom Sadu. Ipak, po završetku mojih priprema, planiramo da mi se pridruže i da ponovo svi budemo na okupu jer smo tako najsrećniji. Inače, i kada nisam sa decom, svakodnevno ih viđam preko „Skajpa“ i upućen sam u svaki segment njihovog života. Ne prođe dan a da mi Mila ne ispriča kako joj je bilo u školici ili da mi Mihajlo ne pokaže kako šutira loptu. S druge strane, supruga mi prenosi sve novo što ima veze sa Sofijom koja je mirna beba i veoma zahvalna za čuvanje. Mila i Mihajlo odlično su je prihvatili, pa stalno prekidaju svoju igru da bi je poljubili ili zagrlili, što je za nas kao roditelje najlepši mogući prizor - objašnjava uspešni fudbaler, koji je krštenje najmlađe kćerke odložio za sledeću godinu.

- Kao što je poznato ja sam sa Kosova, pa smo želeli da njeno krštenje organizujemo u Kosovskoj Mitrovici, dok sam ja na odmoru, ali ubrzo smo shvatili da će put od Novog Sada do tamo za nju biti veoma naporan, pa smo odlučili da sve odložimo za narednu godinu.


Uspešni sportista osim što je ove godine imao razloga za porodična slavlja, ima veliki povod i za sreću na poslovnom planu, jer je ponovo u odličnoj formi, a njegov klub je sezonu završio sa boljim rezultatom nego što su predviđali i najveći optimisti.

- Posle Sofijinog rođenja u januaru, i na terenu mi je sve krenulo nabolje. Nekoliko prethodnih sezona nisam baš bio u najboljoj formi, ali mi je drago što su u klubu prepoznali moj kvalitet i što su mi pružili šansu da ponovo pokažem svoj maksimim. Sa drugovima iz kluba postizali smo odlične rezultate i završili sezonu sa dobrim plasmanom kakav niko nije očekivao. Sada već imam ponude i za druge klubove, ali mi ugovor sa „Legijom“ traje još godinu dana i prelazni rok još nije počeo, pa nije vreme da pričam gde ću biti naredne sezone - tvrdi Miloš, koji će sa suprugom uskoro morati da odluči da li će njihova starija kćerka pohađati školu u Srbiji ili u inostranstvu.

- Još ove godine moći ćemo da budemo na okupu, a posle toga mene i Miru čeka teška odluka gde ćemo upisati Milu u školu, u Srbiji, čime bismo privremeno bili razdvojeni, ili će ona pohađati neku od internacionalnih škola u zemlji, u kojoj ja budem igrao naredne sezone. To će biti teška odluka, ali verujem da ćemo izabrati najbolje rešenje - zaključuje ponosni otac.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Nebojša Atanacković
Tagovi: Miloš Krasić