Ognjen Amidžić presrećan: Hvala za novac koji ste dali Marinkovoj Sari!

Ognjen Amidžić presrećan: Hvala za novac koji ste dali Marinkovoj Sari!

Autor: | 24/06/2016

0

Ognjen Amidžić objavio je dve poslednje numere grupe “Flamingosi” za koje je snimio spot na Lefkadi. Svi oni koji žele da čuju ove pesme, moraju da pošalju poruku koja ide u humanitarne svrhe i tako ih preuzmu na svoj mobilni telefon. Prikupljeni novac ide Marinkovoj ćerki Sari o kojoj Ognjen, kao njegov najbolji prijatelj, nije prestao da brine.

- Odziv ljudi koji žele da pomognu je dobar, ali očekujem još mnogo više. Mnogi se javljaju, žele da pomognu i nude sve što je potrebno. Zaista sam srećan zbog toga i moram svima da se zahvalim od srca - kaže Ognjen Amidžić za “Blic”.

Pesma pod nazivom “Bože”, kojom glumac kao da je predvideo svoju smrt, rasplakala je mnoge. Spot je sastavljen iz gotovo svih kadrova u kojima se Marinko ikada pojavio. Zahvaljujući podršci njegove porodice, Ognjen je pokrenuo humanitarnu akciju za njegovu ćerku Saru.

- Ja zaista ne bih krenuo u ovu celu akciju da je nisu aminovali Marinkovi roditelji, njegova sestra i, naravno, majka njegove ćerke Sare, Dubravka - otkriva Amidžić. U spotu za pesmu “Za sve sam kriv” Amidžić baca u more Marinkovu gitaru.

- Sam čin bacanja gitare mi nije teško pao jer sve drugo je bilo mnogo teže - priznaje Ognjen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Pročitajte još