Svetlana Ceca Ražnatović pred izlazak albuma otkrila tekst pesme "Nevinost"

Svetlana Ceca Ražnatović pred izlazak albuma otkrila tekst pesme "Nevinost"

Autor: | 24/06/2016

0

Još samo jedan dan je ostao do izlaska novog albuma Svetlane Cece Ražnatović, “Autogram”. Publika sa nestrpljenjem očekuje da se CD nađe u prodaji, a mi vam ekskluzivno predstavljamo tekst pesme “Nevinost”, koju je napisala Bilja Spasić.

Cecin novi album imaće 11 pesama, a to su: “Autogram”, “Dobrotvorne svrhe”, “Didule”, “Metar odavde”, “Luda za sebe”, “Trepni”, “Netačan odgovor”, “Jadna ti je moja moć”, “Anđeo drugog reda”, “Cigani” i “Nevinost”.

Folk diva ništa nije prepustila slučaju, pa je postprodukcija, kako saznaje Alo.rs, urađena u Njujorku.

- Nakon što je Ceca otpevala pesme, a Damir uradio aranžman, materijal je poslat u Ameriku, gde je urađena postprodukcija, a zvuk doveden do savršenstva. Svi očekujemo da će ovaj album premašiti „Poziv“ i da će pesme biti baš slušane. Kao što je već poznato, prateće vokale je pevala Anastasija. Publiku očekuje i pesma „Metar odavde“, koju je Ceca snimila sa „Tropiko bendom“. Kada je završila sa novim pesmama, kao i sa fotografijama za omot albuma, Ceca je otišla na Kipar kako bi se odmorila i bila spremna za dan kada će publika premijerno čuti njene pesme - dodaje izvor.

Ako je suditi po rečima onih koji su ih čuli, Cecine pesme su drugačije u odnosu na pesme sa prethodnog albuma, ali je svakako zadržano ono po čemu je prepoznatljiva. Ceo tim se raduje premijeri, a Ražnatovićeva jedva čeka da čuje komentare verne publike.

Nevinost

Dobar ti, bivša srećo, dan,

Dabogda bio ovako sam,

Da duša ti za mnom krvari,

I buduća svaka te prevari

Tamo gde spavaš toplo je,

I toj koju ljubiš dobro je,

O moj prozor vetar udara

O srce još jedna izdaja

Verovala sam ti sve što si obećao

Nadala ti se kada si me ostavljao

Što mi lomiš srce kao kost

S tobom moja tuga gubi nevinost

Srećan ti, bivša srećo, let

Pričaju ljudi, pa saznam sve

Kad padnem, ja znam da ustanem

Al’ ne znam bez tebe da opstanem

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Najnovije vesti